7 °C Budapest

Ennyit kereshet az X-Faktorban mentorként Dallos Bogi

2019. április 19. 16:00

Szerdán jelentette be az RTL Klub, hogy Radics Gigit Dallos Bogi váltja az X-Faktor legújabb évadában. Noha a mentor gázsiját a csatorna - az elmúlt évekhez hasonlóan - üzleti titokként kezeli, a nagyságrendről azonban rendelkezésre állnak korábbi sajtónyilatkozatok.

A fiatal énekesnőt eddig az M2 Petőfi TV-n futott talkshow-ja, a 7kor Nálam!, illetve az M5-ön a Mesterember című műsorban láthattuk, de ő volt a műsorvezetője A Dalnak is. Az RTL felkérését több körös casting után vállalta el Dallos Bogi, aki egyébként azzal számol, hogy a műsor miatt valószínűleg bukta A Dal c. műsor vezetését.

16 éves korom óta vagyok színpadon énekesnőként és műsorvezetőként. Annak, aki kiáll a közönség elé, számolnia kell azzal, hogy nem mindenkinek tetszik. Ráadásul lehet, hogy kritizálok majd olyan énekeseket, akik a nézőknek tetszenek, de nem olyan tehetségesek. Aki kritizál, annak el kell viselnie, hogy őt is bírálják. (...)Gáspár Lacitól tartottam, de csak azért, mert őt nem ismertem. Az egyébként nem zavar, ha esetleg összeveszünk műsor közben, hiszen elengedhetetlen, hogy a vélemények ütközzenek. Ha kell, a mentortársaimnak is elmondom a véleményemet, ahogy a versenyzőknek is. Nem leszek szigorú mentor, inkább igazságos

- nyilatkozta a Borsnak Dallos Bogi.

Mennyi az annyi?

Arról ugyan az RTL Klub soha nem ad ki információt, hogy mennyit keresnek a moentorok - ezt üzeti titokként kezelik -, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy nagyságrendileg mekkora lehet ez az összeg. Több cikk is megjelent anno arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor; egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok.

Ebből kiindulva tehát nem lenne meglepő, ha - számolva a gazdasági növekedéssel - a 2019-es szériában a gázsi valahol 15-20 millió forint között lenne.

Ez persze nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsor alatt keresnek ennyit a mentorok. Nem szabad megfeledkezni ugyanakkor arról sem, hogy a műsor felvételei, és az egyéb mentori elfoglaltságok miatt Boginak több fellépést is le kell majd mondania. Tehát ez az időszak némi kiesést is jelent majd neki.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.03.12 11:42
Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásainál előfordul, hogy a kérelmező több ellátást kap a jog sze...
hrdoktor  |  2024.03.11 09:47
A súlyos testi-szellemi kimerültség érzése a CFS tünete is lehet! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.04 10:19
Ma egy olyan témáról fogok írni, amely sok házaspár életét érinti: azokról a pillanatokról, amikor ú...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem