18 °C Budapest

Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: még a rokonai sem tudják!

Pénzcentrum
2014. május 10. 08:03

A Pénzcentrum.hu ismét exkluzív információkat tudott meg egy magyar lottómilliárdosról. Az újdonsült szupergazdag saját bevallása szerint napokig nem tért magához, és még azóta sem tudta igazán megünnepelni az elképesztő szerencsét. Sőt, még a rokonai sem tudnak az Ötöslottón március 15-én nyert 3 054 187 380 forintról. Mutatjuk az izgalmas részleteket.

Friss: Az Ötöslottó nyerőszámai a 19. héten - KATTINTS!

2014. március 15-én valaki az országban több mint hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az Ötöslottónak köszönhetően, és vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét, ahol néhány exkluzív információt is elárult.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt-től megtudta, a márciusi 3 milliárd forint nyertese több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, és saját szisztémája van a nyerőszámok megtippelésére.

Családjával közösen játszott márciusban, ekkor érte utol a szerencse. Amikor ellenőrizte a szelvényt, nem akarta elhinni, hogy nyert, sokkoló, letaglózó élmény volt, amelyből napokig nem tért magához. Rengetegszer leellenőrizte, mire valóban elhitte. Azóta sem tudta igazán megünnepelni, még kell egy kis idő, amíg feldolgozza. A rokonainak egyelőre nem árulta el, hogy ő az a szerencsés, akiről hónapok óta találgat a fél ország, de tervezi, hogy a családtagoknak is jut majd a nyereményből. Valószínűleg pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi majd, de úgy gondolja, pszichológus segítségére nem lesz szüksége, mert fel tudja dolgozni az élményt.


A 11. héten az alábbi nyerőszámok értek 3 054 187 380 forintot:

5; 10; 54; 59; 80;

Anyagi helyzetéről annyit tudunk, hogy korábban éppen csak kijött a havi jövedelméből, de álmodozott róla, hogy egyszer megnyeri a főnyereményt. Most, hogy ez valóban megtörtént, azt mondja, szeretne a földön maradni, nem adja fel jelenlegi életformáját, csak jobban és nyugodtabban akar élni. A munkáját megtartja, és valószínűleg nem költözik el a lakóhelyéről sem. Már csak azért sem, mert a sajtónak most sikerült félrevezetnie a közvéleményt. Jelenlegi lakóhelyén nem is gyanakodnak arra, hogy pénz állt a házhoz.

"A nagynyertesek általában nem vállaljak fel kilétüket. Ha megkérdezzük barátainkat, rokonainkat, vagy akár önmagunkat, mi kiállnánk-e nyilvánosság elé, hogy milliárdosok lettünk; a válasz szinte kivétel nélkül: nem. Aki megpróbálta - mint legutóbb a Skandináv lottó nyertese - megbánta" - mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

"Nehéz dolgunk van, mert láthatatlanok a nyerteseink. Míg más országban törvényi előírás, hogy csak akkor veheti fel valaki a nyereményét, ha vállalja a nyilvánosságot, addig Magyarországon szinte kivétel nélkül mindenki az ismeretlenséget választja. Tegyük a szívünkre a kezünket. Mi mit választanánk?" - mondja a szóvivő."Ezért találtuk ki, hogy összegyűjtünk olyan kérdéseket, amit szívesen megkérdeznénk egy újdonsült milliárdostól. Így a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesei egy ún. "nagynyertes kérdőívet" tölthetnek ki a nyeremény átvételekor - persze csak ha van kedvük, hiszen a kitöltés önkéntes és anonim. Annyi kérdésre válaszolnak, amennyire szeretnének. A cég nagy gondot fordít rá, hogy a nyertesek személye ne legyen beazonosítható, ezért a válaszokat összesíti, és csak a legérdekesebb információkat osztja meg a közvéleménnyel, amikor arra engedélyt, hozzájárulást kap a nyertestől. "


Egy biztos: NEM Dorogon lakik

Az elmúlt hetekben több sajtóorgánumban is megjelent, hogy az Ötöslottó legutóbbi nagynyertese dorogi lakos. Az információt - amely egy online portál felvetéséből indult - hamar felkapta a média, és szerkesztők, tévéstábok utaztak Dorogra, hogy kiderítsék, vajon tényleg dorogi-e a szerencsés. A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-nak határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket, tehát NEM dorogi lakos a nyertes (az újdonsült milliárdos ezt lakcímkártyájával is igazolta), az azonban tény, hogy a szelvényt a Komárom-Esztergom megyei településen adta fel.

"Mi történt pontosan? A Szerencsejáték Zrt. nem adhat ki információt nyerteseiről, mert óvja, védi az anonimitásukat egészen addig, míg ők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy valamit eláruljunk róluk. Most is így történt, történik. Nem tőlünk származott az információ, hogy dorogi a szerencsés nyertes, hanem egy internetes portáltól indult a lavina. A média átvette a hírt, továbbgondolta , amelyet mi soha, sehol nem erősítettünk meg" - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. szóvivőjétől.


Tetszett a cikk? Ne maradj le a hasznos/érdekes pénzügyi hírekről, lájkold a Pénzcentrum.hu-t a Facebookon is! KATT!

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?