Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: még a rokonai sem tudják!

Pénzcentrum
2014. május 10. 08:03

A Pénzcentrum.hu ismét exkluzív információkat tudott meg egy magyar lottómilliárdosról. Az újdonsült szupergazdag saját bevallása szerint napokig nem tért magához, és még azóta sem tudta igazán megünnepelni az elképesztő szerencsét. Sőt, még a rokonai sem tudnak az Ötöslottón március 15-én nyert 3 054 187 380 forintról. Mutatjuk az izgalmas részleteket.

Friss: Az Ötöslottó nyerőszámai a 19. héten - KATTINTS!

2014. március 15-én valaki az országban több mint hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az Ötöslottónak köszönhetően, és vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét, ahol néhány exkluzív információt is elárult.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt-től megtudta, a márciusi 3 milliárd forint nyertese több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, és saját szisztémája van a nyerőszámok megtippelésére.

Családjával közösen játszott márciusban, ekkor érte utol a szerencse. Amikor ellenőrizte a szelvényt, nem akarta elhinni, hogy nyert, sokkoló, letaglózó élmény volt, amelyből napokig nem tért magához. Rengetegszer leellenőrizte, mire valóban elhitte. Azóta sem tudta igazán megünnepelni, még kell egy kis idő, amíg feldolgozza. A rokonainak egyelőre nem árulta el, hogy ő az a szerencsés, akiről hónapok óta találgat a fél ország, de tervezi, hogy a családtagoknak is jut majd a nyereményből. Valószínűleg pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi majd, de úgy gondolja, pszichológus segítségére nem lesz szüksége, mert fel tudja dolgozni az élményt.


A 11. héten az alábbi nyerőszámok értek 3 054 187 380 forintot:

5; 10; 54; 59; 80;

Anyagi helyzetéről annyit tudunk, hogy korábban éppen csak kijött a havi jövedelméből, de álmodozott róla, hogy egyszer megnyeri a főnyereményt. Most, hogy ez valóban megtörtént, azt mondja, szeretne a földön maradni, nem adja fel jelenlegi életformáját, csak jobban és nyugodtabban akar élni. A munkáját megtartja, és valószínűleg nem költözik el a lakóhelyéről sem. Már csak azért sem, mert a sajtónak most sikerült félrevezetnie a közvéleményt. Jelenlegi lakóhelyén nem is gyanakodnak arra, hogy pénz állt a házhoz.

"A nagynyertesek általában nem vállaljak fel kilétüket. Ha megkérdezzük barátainkat, rokonainkat, vagy akár önmagunkat, mi kiállnánk-e nyilvánosság elé, hogy milliárdosok lettünk; a válasz szinte kivétel nélkül: nem. Aki megpróbálta - mint legutóbb a Skandináv lottó nyertese - megbánta" - mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

"Nehéz dolgunk van, mert láthatatlanok a nyerteseink. Míg más országban törvényi előírás, hogy csak akkor veheti fel valaki a nyereményét, ha vállalja a nyilvánosságot, addig Magyarországon szinte kivétel nélkül mindenki az ismeretlenséget választja. Tegyük a szívünkre a kezünket. Mi mit választanánk?" - mondja a szóvivő."Ezért találtuk ki, hogy összegyűjtünk olyan kérdéseket, amit szívesen megkérdeznénk egy újdonsült milliárdostól. Így a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesei egy ún. "nagynyertes kérdőívet" tölthetnek ki a nyeremény átvételekor - persze csak ha van kedvük, hiszen a kitöltés önkéntes és anonim. Annyi kérdésre válaszolnak, amennyire szeretnének. A cég nagy gondot fordít rá, hogy a nyertesek személye ne legyen beazonosítható, ezért a válaszokat összesíti, és csak a legérdekesebb információkat osztja meg a közvéleménnyel, amikor arra engedélyt, hozzájárulást kap a nyertestől. "


Egy biztos: NEM Dorogon lakik

Az elmúlt hetekben több sajtóorgánumban is megjelent, hogy az Ötöslottó legutóbbi nagynyertese dorogi lakos. Az információt - amely egy online portál felvetéséből indult - hamar felkapta a média, és szerkesztők, tévéstábok utaztak Dorogra, hogy kiderítsék, vajon tényleg dorogi-e a szerencsés. A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-nak határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket, tehát NEM dorogi lakos a nyertes (az újdonsült milliárdos ezt lakcímkártyájával is igazolta), az azonban tény, hogy a szelvényt a Komárom-Esztergom megyei településen adta fel.

"Mi történt pontosan? A Szerencsejáték Zrt. nem adhat ki információt nyerteseiről, mert óvja, védi az anonimitásukat egészen addig, míg ők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy valamit eláruljunk róluk. Most is így történt, történik. Nem tőlünk származott az információ, hogy dorogi a szerencsés nyertes, hanem egy internetes portáltól indult a lavina. A média átvette a hírt, továbbgondolta , amelyet mi soha, sehol nem erősítettünk meg" - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. szóvivőjétől.


Tetszett a cikk? Ne maradj le a hasznos/érdekes pénzügyi hírekről, lájkold a Pénzcentrum.hu-t a Facebookon is! KATT!

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2022.06.30 10:32
  2x2=5. Meghülyültem? Lehet… lehet, hogy én vagyok az egyetlen (egyik…), aki szembe halad az aut...
perfekt  |  2022.06.30 09:56
A 310/2021 (VI.7.) Kormányrendelet alapján az alkalmazottak nélküli önfoglalkoztatók egy egyszeri 21...
hrdoktor  |  2022.06.27 04:50
A száraz, meleg levegő, az UV-sugárzás és a strandolás erősen igénybe veheti a szemünket, így nyáron...
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 2. szombat
Ottó
26. hét
Július 2.
UFO Világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?