Ő nyert 3 milliárdot az Ötöslottón: még a rokonai sem tudják!

Pénzcentrum
2014. május 10. 08:03

A Pénzcentrum.hu ismét exkluzív információkat tudott meg egy magyar lottómilliárdosról. Az újdonsült szupergazdag saját bevallása szerint napokig nem tért magához, és még azóta sem tudta igazán megünnepelni az elképesztő szerencsét. Sőt, még a rokonai sem tudnak az Ötöslottón március 15-én nyert 3 054 187 380 forintról. Mutatjuk az izgalmas részleteket.

Friss: Az Ötöslottó nyerőszámai a 19. héten - KATTINTS!

2014. március 15-én valaki az országban több mint hárommilliárd forinttal lett gazdagabb az Ötöslottónak köszönhetően, és vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét, ahol néhány exkluzív információt is elárult.

Mint azt a Pénzcentrum.hu a Szerencsejáték Zrt-től megtudta, a márciusi 3 milliárd forint nyertese több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, és saját szisztémája van a nyerőszámok megtippelésére.

Családjával közösen játszott márciusban, ekkor érte utol a szerencse. Amikor ellenőrizte a szelvényt, nem akarta elhinni, hogy nyert, sokkoló, letaglózó élmény volt, amelyből napokig nem tért magához. Rengetegszer leellenőrizte, mire valóban elhitte. Azóta sem tudta igazán megünnepelni, még kell egy kis idő, amíg feldolgozza. A rokonainak egyelőre nem árulta el, hogy ő az a szerencsés, akiről hónapok óta találgat a fél ország, de tervezi, hogy a családtagoknak is jut majd a nyereményből. Valószínűleg pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi majd, de úgy gondolja, pszichológus segítségére nem lesz szüksége, mert fel tudja dolgozni az élményt.


A 11. héten az alábbi nyerőszámok értek 3 054 187 380 forintot:

5; 10; 54; 59; 80;

Anyagi helyzetéről annyit tudunk, hogy korábban éppen csak kijött a havi jövedelméből, de álmodozott róla, hogy egyszer megnyeri a főnyereményt. Most, hogy ez valóban megtörtént, azt mondja, szeretne a földön maradni, nem adja fel jelenlegi életformáját, csak jobban és nyugodtabban akar élni. A munkáját megtartja, és valószínűleg nem költözik el a lakóhelyéről sem. Már csak azért sem, mert a sajtónak most sikerült félrevezetnie a közvéleményt. Jelenlegi lakóhelyén nem is gyanakodnak arra, hogy pénz állt a házhoz.

"A nagynyertesek általában nem vállaljak fel kilétüket. Ha megkérdezzük barátainkat, rokonainkat, vagy akár önmagunkat, mi kiállnánk-e nyilvánosság elé, hogy milliárdosok lettünk; a válasz szinte kivétel nélkül: nem. Aki megpróbálta - mint legutóbb a Skandináv lottó nyertese - megbánta" - mondta el a Pénzcentrum.hu-nak Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

"Nehéz dolgunk van, mert láthatatlanok a nyerteseink. Míg más országban törvényi előírás, hogy csak akkor veheti fel valaki a nyereményét, ha vállalja a nyilvánosságot, addig Magyarországon szinte kivétel nélkül mindenki az ismeretlenséget választja. Tegyük a szívünkre a kezünket. Mi mit választanánk?" - mondja a szóvivő."Ezért találtuk ki, hogy összegyűjtünk olyan kérdéseket, amit szívesen megkérdeznénk egy újdonsült milliárdostól. Így a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesei egy ún. "nagynyertes kérdőívet" tölthetnek ki a nyeremény átvételekor - persze csak ha van kedvük, hiszen a kitöltés önkéntes és anonim. Annyi kérdésre válaszolnak, amennyire szeretnének. A cég nagy gondot fordít rá, hogy a nyertesek személye ne legyen beazonosítható, ezért a válaszokat összesíti, és csak a legérdekesebb információkat osztja meg a közvéleménnyel, amikor arra engedélyt, hozzájárulást kap a nyertestől. "


Egy biztos: NEM Dorogon lakik

Az elmúlt hetekben több sajtóorgánumban is megjelent, hogy az Ötöslottó legutóbbi nagynyertese dorogi lakos. Az információt - amely egy online portál felvetéséből indult - hamar felkapta a média, és szerkesztők, tévéstábok utaztak Dorogra, hogy kiderítsék, vajon tényleg dorogi-e a szerencsés. A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-nak határozottan cáfolta ezeket az értesüléseket, tehát NEM dorogi lakos a nyertes (az újdonsült milliárdos ezt lakcímkártyájával is igazolta), az azonban tény, hogy a szelvényt a Komárom-Esztergom megyei településen adta fel.

"Mi történt pontosan? A Szerencsejáték Zrt. nem adhat ki információt nyerteseiről, mert óvja, védi az anonimitásukat egészen addig, míg ők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy valamit eláruljunk róluk. Most is így történt, történik. Nem tőlünk származott az információ, hogy dorogi a szerencsés nyertes, hanem egy internetes portáltól indult a lavina. A média átvette a hírt, továbbgondolta , amelyet mi soha, sehol nem erősítettünk meg" - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. szóvivőjétől.


Tetszett a cikk? Ne maradj le a hasznos/érdekes pénzügyi hírekről, lájkold a Pénzcentrum.hu-t a Facebookon is! KATT!

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?