Kiderült: ennyit keres az X-Faktor új mentora

Pénzcentrum
2013. május 25. 13:03

Tóth Gabi eddig is az egyik legsikeresebb énekesnője volt az országnak, az elmúlt fél évben azonban karriere nyílegyenes irányt vett felfelé.

Az éneklés mellett színésznőként és táncosként is megmutathatta önmagát. A Győri Nemzeti Színházban nagy sikerrel játsszák a Finitó című darabot, melyben Gabi Tigris Niki szerepébe bújik. A Szombat esti lázban pedig táncosnőként bontakozhatott ki. De ez még nem minden! Ősztől az RTL Klub legnagyobb produkciója, az X-Faktor mentori székében foglalhat helyet, olyan nagyságok mellett, mint Alföldi Róbert, Geszti Péter vagy Szikora Róbert - derül ki a Blikk összesítéséből.

Eközben pedig elvállalt olyan felkéréseket is, mint például az RTL Klub legújabb sorozata, az Éjjel-nappal Budapest főcímdalának éneklése, de jelenleg ő az egyik arca az egyik legnagyobb mobilhálózat reklámjának is. Hogy szakmailag sikert sikerre halmoz, nem kérdés, ahogy az sem, ez anyagilag is igen jövedelmező.

A Blikk információi szerint az X-Faktor mentori széke tízmillió körüli összeget hoz neki a konyhára. A Szombat esti lázban kapott gázsija ötmillióra tehető. A Győri Nemzeti Színházban - amennyiben csak havi 4-5 előadással számolunk - akkor is több százezer forintot kereshet havonta, és akkor az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért kapott összeget még nem is vettük figyelembe. Itt szintén több százezres tétellel számolhatunk, a reklámarcként való szereplésért pedig minden bizonnyal többmilliós gázsit kapott. Így, csak nagy vonalakban számolva, a fiatal énekesnő bevétele ebben az évben már biztosan túlszárnyalja a 25 millió forintot, amihez még hozzájönnek a koncertjei és a dalai által kapott jogdíjai is.

Tóth Gabi az átlagkereset sokszorosát viszi haza

Az idén január-márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 225 600 forint volt, 2,9 százalékkal magasabb, mint tavaly ugyanebben az időszakban. A családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkereset 147 800 forint volt, 4,2 százalékkal nőtt egy év alatt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nemzetgazdasági szinten a márciusi bruttó átlagkereset 229 691 forint volt a februári 222 503 és a januári 224 504 forint után.

Az átlagkeresetek a versenyszférában 2,5 százalékkal nőttek a január-márciusi időszakban. A költségvetés területén a közfoglalkoztatás súlyváltozásának hatását kiszűrve, átlagosan 3,3 százalékos volt a bruttó keresetek emelkedése. A nonprofit szektorban az alkalmazásban állók bruttó keresete 4,5 százalékkal emelkedett.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?