23 °C Budapest

Így él a Barátok közt volt sztárja

Pénzcentrum
2013. május 18. 13:03

Felszámolási eljárás indult a Barátok Közt volt sztárjának többségi tulajdonában álló Airport Aviation Kft. ellen. Az utazásszervezéssel foglalkozó, jól menő cég bedőlésének okai nem ismertek. A sorozatsztárnak valószínűleg továbbra is van mit a tejbe aprítania, átnyergelt az ingatlanbizniszre.

Csaknem hétéves működés után felszámolják Konta Barbara, a népszerű Barátok közt szappanopera volt sztárjának utazásszervező és -közvetítő cégét - adta hírül a hvg.hu. A lap megkérdezte a felszámolás okairól az egyik tulajdonost, de nem kapott választ. A színésznőnek nincs szerencséje az idegenforgalomban: korábban a többségi tulajdonában lévő GO 4 Travel International Kft. is bedőlt. A társaság neve 2012. január második felében változott Airport Aviation Kft.-re.

Az Airport Aviationnek a számok alapján nem ment rosszul, 2011-ben 642 millió forint feletti árbevétel mellett 17,8 millió forint adózás utáni eredményt hoztak össze, egy évvel korábban pedig 522 milliós árbevétel mellett 11,52 milliós adózott eredményt értek el.

Az Airport Aviationnak saját honlapja nem lelhető fel, az Opten céginformációs szolgáltató cégjegyzékében megadott email egy szintén a céghálózathoz kapcsolódó, működő GO 4 Travel Kft. nyilvános email címével azonos. Utóbbi cég elődjét, a GO 4 Aviationt 2011 közepén alapította Konta Barbara Galgóczy Ferenccel közösen, a cég nevét december végén változtatták GO 4 Travel Kft.-re. A volt sorozatsztár tavaly december közepén kiszállt ebből a társaságból.

Konta Barbara viszont továbbra is érdekelt tulajdonosként a GO 4 Property Kft. cégben. A GO 4 Property ingatlan- és vagyonkezelőt 2010. június második felében alapították szintén Galgóczy Ferencel közösen.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Divat lett a nemfizetés

Április végén csődbe ment az Intersí utazási iroda is, amely főleg síutakat szervezett. Az ügyvezető a TV2 Tények című műsorának azt nyilatkozta, hogy a kevés megrendelés miatt nem tudták finanszírozni az üzletet. Az irodának fénykorában 20 ezer utasa volt, ami a negyedére apadt. A hír megjelenése után több fórumbejegyzésben azt lehetett olvasni, hogy a cég sok alvállalkozóját nem fizette ki, köztük a fuvarozóknak is tartozott.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM