30 °C Budapest

Kisnyugdíjas a TV2 celebszivató műsorában! Csak a pénzért bohóckodik?

2010. november 3. 16:58

Karda Beáta szeptemberben ünnepelte a 60. születésnapját, de csupán a nyugdíjából - a fellépések, a haknizás és valószínűleg a TV2 Ezek megőrültek című műsor gázsija nélkül - nem nagyon jönne ki a hónap végéig. A művésznő havi nyugellátása nem éri el a 33 ezer forintot, amely még az ország egyik legszegényebb vidékeként számon tartott Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében folyósított nyugdíjak átlagának a felét sem éri el.

"32 895 forint, ennyi a havi nyugdíjam" - mondta Karda Beáta, egy korábban adott interjújában. Sok celebnyugdíjashoz hasonlóan ő sem engedheti meg magának a pihenést, ha fenn akarja tartani a korábbi életszínvonalát, akkor maradnak a fellépések, a - már-már méltatlan televíziós - szereplések, a színpadi rendezvények és a szülinapi bulikon való énekelgetés a hatodik iksz után is.

Karda Beáta foga majdnem kitört, amikor egy rossz válasz után az iszapos vízzel teli medencében landolt (Forrás: tv2.hu)

Korábban úgy nyilatkozott, hogy ezekkel a fellépésekkel nem keres csillagászati összegeket, de az így megkeresett pénzzel ki tudja egészíteni a nevetségesen alacsony nyugdíját. Az énekesnő a mai napig több lábon áll, a nyugdíjas éveiben hetente akár több fellépést is elvállal. A hírek szerint Bea egy fellépése 80-130 ezer forintba kerül. A TV2 Ezek megőrültek című műsoráért a havi nyugdíjának a sokszorosát is zsebre vághatta.Melyik celebnek mennyi a nyugdíja?

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban is beszámolt, egyre több magyar híresség gazdagítja a kisnyugdíjasok táborát. Akad köztük olyan, aki már több mint fél évszázada nem engedi el a mikrofont, sokan arról panaszkodnak, hogy évtizedes munkásságuk után alig 30-50 ezer forint a havi ellátásuk.

Szerencséjükre van kereslet a hazai sztárok iránt. A legújabb divat manapság már az, hogy a tehetősebbek celebeket rendelnek a baráti társaság szórakoztatására. A sztárok többségének még olyan megkötése sincs, hogy csakis ezer fő feletti közönséget szórakoztat: ha megfizetik, akár egy lakásavatón is fellépnek.

HR BLOGGER
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
hrdoktor  |  2021.06.14 06:55
Praktikus tanácsok, hogyan számoljuk fel a látens beidegződéseket, amik saját fejlődésünket gátolják...
legacykft  |  2021.06.11 18:55
Az elmúlt heteket tekintve, több kompetenciafejlesztő tréninget is maga mögött tudhat a Legacy. Ahho...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?