2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Totális leállás a magyar banknál: mi lesz így az ügyfelekkel?


Csütörtök este 11 és péntek hajnali kettő óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a CIB Bank internetbankja, mobilapplikcáiója és a telefonos ügyfélszolgálatnál is szűkítik az elintézhető ügyek körét.

Facebook-oldalán közölte e CIB Bank ma reggel, hogy 

éjszaka 23:00 és 02:00 között rendszerkarbantartás miatt a CIB Internet Bank, a CIB Bank Mobilalkalmazás, a CIB Bank Online és az eBroker nem lesz elérhető, illetve ebben az időszakban a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot korlátozott funkcionalitással tudjátok igénybe venni.

Ez azt jelenti, hogy az online felületek nem lesznek elérhetők, de a telefonos ügyfélszolgálaton sem lehet majd mindent elintézni, amit a bank ügyfelei megszokhattak. A bank köszöni ügyfelei türelmét és megértését.

A CIB Bank többször került be mostanában a hírekbe rendszerleállás miatt. Legutóbb augusztus 6-án, július 20-án és március 12-én számoltunk be rendkívüli üzemzavarról, de ezeken kívül volt tervezett, a ma éjszakaihoz hasonló leállás is.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked