2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Totális leállás a magyar banknál: mi lesz így az ügyfelekkel?


Csütörtök este 11 és péntek hajnali kettő óra között karbantartás miatt nem lesz elérhető a CIB Bank internetbankja, mobilapplikcáiója és a telefonos ügyfélszolgálatnál is szűkítik az elintézhető ügyek körét.

Facebook-oldalán közölte e CIB Bank ma reggel, hogy 

éjszaka 23:00 és 02:00 között rendszerkarbantartás miatt a CIB Internet Bank, a CIB Bank Mobilalkalmazás, a CIB Bank Online és az eBroker nem lesz elérhető, illetve ebben az időszakban a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot korlátozott funkcionalitással tudjátok igénybe venni.

Ez azt jelenti, hogy az online felületek nem lesznek elérhetők, de a telefonos ügyfélszolgálaton sem lehet majd mindent elintézni, amit a bank ügyfelei megszokhattak. A bank köszöni ügyfelei türelmét és megértését.

A CIB Bank többször került be mostanában a hírekbe rendszerleállás miatt. Legutóbb augusztus 6-án, július 20-án és március 12-én számoltunk be rendkívüli üzemzavarról, de ezeken kívül volt tervezett, a ma éjszakaihoz hasonló leállás is.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.