2018. október 17. szerda Hedvig

Teljes leállás a magyar banknál: mi lesz így az ügyfelekkel?


Olvasóink jelezték, hogy pénteken délután nem tudtak belépni sem a CIB Bank mobilapplikációjába, sem a netbankjába. A bank honlapja sem elérhető.

FRISSÍTÉS 14.40
A banktól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a hibát elhárították, online csatornáik ismét elérhetőek.

Pénteken kora délután kaptuk a hírt olvasóinktól, hogy nem tudnak belépni sem a CIB Bank mobilapplikációjába, sem a netbankjába. A bank honlapja sem elérhető.

Kerestük az ügyben a CIB Bankot, a következő választ kaptuk:

Technikai okból online csatornáink jelenleg nem elérhetőek, a probléma elhárításán szakembereink dolgoznak. Ügyfeleinktől elnézést kérünk, és köszönjük megértésüket, türelmüket.

Pénzre van szükséged? Mit szólnál 2 000 000 Ft-hoz?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a K&H Bank nyújtja, náluk 34 571 forintos törlesztőt ígér a 8,27%-os THM; de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank ajánlata sem, amely esetében 34 947 forintos törlesztővel számolhatunk havonta. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen Bank, az MKB Bank, a Budapest Bank, valamint az ERSTE Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk