2018. augusztus 17. péntek Jácint

Teljes leállás a magyar banknál: mi lesz így az ügyfelekkel?


Olvasóink jelezték, hogy pénteken délután nem tudtak belépni sem a CIB Bank mobilapplikációjába, sem a netbankjába. A bank honlapja sem elérhető.

FRISSÍTÉS 14.40
A banktól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a hibát elhárították, online csatornáik ismét elérhetőek.

Pénteken kora délután kaptuk a hírt olvasóinktól, hogy nem tudnak belépni sem a CIB Bank mobilapplikációjába, sem a netbankjába. A bank honlapja sem elérhető.

Kerestük az ügyben a CIB Bankot, a következő választ kaptuk:

Technikai okból online csatornáink jelenleg nem elérhetőek, a probléma elhárításán szakembereink dolgoznak. Ügyfeleinktől elnézést kérünk, és köszönjük megértésüket, türelmüket.

MIT SZÓLNÁL 490 EZER FORINTHOZ?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, egy példa: kalkulátorunkban 490 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 16 075 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank ajánlata sem, amely esetében 16 273 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS