2019. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Kiderült, a közmunkásoknak nem lesz elérhető a falusi csok


Az új falusi csok olyan 5000 főnél kisebb városokban, falvakban jár majd, ahol az utóbbi időben népességfogyást mért a KSH. Legkésőbb 2022 júliusáig kérhető a támogatás.

A falusi csokhoz minimum az egyik szülő részéről legalább 1 éves munkaviszony szükséges az egy és a kétgyerekesek esetében, akinek 3 gyereke van, ott 2 év igazolt tb jogviszony kell az igényléshez.

A munkanélküliek, azok akik az elmúlt pár hónapban tértek vissza a munkaerőpiacra, illetve a közfoglalkoztatottak kiesnek azok táborából, akik igényelhetik a falusi csok-ot - számolt be az RTL Klub Híradója.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk