29 °C Budapest

Támogatott hitelek az MKB Banknál (x)

Pénzcentrum
2020. augusztus 24. 05:00

"Minden támogatott hitel és pénzügyi eszköz egy helyen, professzionális tanácsadással."

A vállalati ügyfelek kiszolgálásában jelentős hagyományokkal és eredményekkel rendelkező MKB Bank ezt kínálja ügyfeleinek.

 Az MKB Bank 2019 év végéig sikeresen teljesítette az Európai Unió felé 2015-ben vállalt kötelezettségeit. A pénzintézet dinamikusan és nyereségesen működő, erős pénzügyi partner. 

Nehéz időszak után ez lehet akár a lehetőségek éve is

"Nehéz, ugyanakkor rendkívül sikeres időszakon vagyunk túl és rengeteget tanultunk az elmúlt négy évben" - mondja Balogh Péter, az MKB Bank ügyvezető igazgatója. "Már tavaly arra készültünk, hogy a 2020-as év az MKB és ügyfelei számára is egyaránt a lehetőségek éve legyen. Senki nem számolhatott előre a pandémiával, de elmondhatjuk, hogy az MKB sikeresen kezelte és kezeli ezt a nem könnyű időszakot. Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi, a piacon jelenleg elérhető ’pandémiás’ támogatott termék megtalálható az MKB palettáján. Felkészült, naprakész tudással működő tanácsadói csapatunk minden esetben a vállalkozások számára a legjobb konstrukciót ajánlja. Tapasztaljuk, hogy az ügyfelek részéről jelentős az érdeklődés a fiskális és monetáris szereplők által létrehozott "pandémiás termékek" iránt, így jól jön a szakértő banki tanácsadás az optimális megoldások kiválasztásában. Ebben tudunk mi segíteni!" - teszi hozzá az ügyvezető.

Miért pont most?

Az ügyvezető arra hívja fel a figyelmet, hogy a vállalkozások számára kedvező hitelhez jutási lehetőségeket biztosító időszak - a most rendelkezésre álló információk alapján - előreláthatólag csak az év végéig tart, így a támogatással kombinált hitelbőséget és állami garanciavállalás lehetőségét érdemes most kihasználni. Azok a vállalkozások, akik nem élnek ezekkel, később már nem tudnak majd. Hiszen most eddig nem látott, kedvező feltételrendszer mellett nemcsak a likviditás megőrzése lehet a cél, hanem a beruházások finanszírozása is lehetővé válhat. "Itt az idő, hogy a vállalkozások a maguk javára fordítsák a helyzetet és esetleg lépéselőnybe kerüljenek a lehetőségek évében!" - mondja Balogh Péter.

 

(X)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. június 17. 14:10
Ízlelgessük az új kifejezést: Net-Coach. A digitális médiaértés és konfliktuskezelés szakembereiről...
Bankmonitor  |  2024. június 17. 08:56
Nincs olyan nap, hogy ne jelenne meg egy újabb hír a mesterséges intelligenciával (AI) kapcsolatban....
Holdblog  |  2024. június 17. 08:26
Az Adidas-sztori első részében leírtuk, hogyan vált a vállalat egy kis német garázscégből meghatároz...
Buxelliott  |  2024. június 16. 13:54
Megérkezett az újabb ATH, majd lefordult a piac. Van fordulós jelzés (megerősítés a jövő héten érkez...
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm