Újabb magyar banknál jön a leállás: ekkor nem mennek majd a kártyák, ATM-ek

Újabb magyar banknál jön a leállás: ekkor nem mennek majd a kártyák, ATM-ek

2019. október 25. 13:37

A Takarékbank után a CIB is elég komoly leállást jelentett be: nem fognak működni a bankkártyák, nem lehet pénzt kivenni az ATM-ekből, és más fontos szolgáltatások is kiesnek informatikai fejlesztések miatt.

2019. október 27-én, vasárnap pár óráig korlátozottan lesznek elérhetőek a CIB Bank bizonyos szolgáltatásai az informatikai rendszer fejlesztése miatt.

00:20 órától 04:30 óráig a CIB Internet Bank, a CIB Bank Online, a CIB Bank Mobilalkalmazás, az eBroker, a Business Terminal és a CIB Business Online nem lesz elérhető. A CIB24 telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkcionalitással lesz elérhető. A bankkártyaletiltás lehetősége természetesen ebben az időszakban is biztosított lesz.

01:50 órától 02:50 óráig a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciókban (bármilyen vásárlás és készpénzfelvétel), valamint a CIB Bank által üzemeltetett ATM-ek használatában fennakadások lehetnek.

01:30 órától 03:00 óráig POS terminálok esetében a saját kártyás, vagyis a CIB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal végzett tranzakciók esetében fennakadások lehetnek.  A CIB eCommerce (internetes kártyaelfogadás) szolgáltatás esetében semmilyen tranzakció nem lesz elérhető.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?