Ezek a magyarok soha nem mennek bankba: nekik van igazuk?

2019. május 30. 17:59

Egy év alatt több mint kétszeresére 10,4 milliárdra emelkedett az új online személyi kölcsön folyósítások összege az OTP Banknál 2018-ban. A hitelintézet online személyi kölcsönének népszerűsége idén is töretlen; az év első negyedévében 350 százalékkal nőtt a teljesen online igényelt személyi kölcsönök száma az egy évvel korábbi adatokhoz képest. Az OTP Bank szakértői arra számítanak, hogy az idei évben még nagyobb jelentősége lesz az online értékesítési csatornának.

Jelentősen bővült az online személyi kölcsön folyósítások száma és az újonnan kihelyezett hitelek összege 2018-ban az OTP Banknál - írják közleményükben. Az online igénylés után folyósított kölcsönök összege több mint duplájára emelkedett és elérte a 10,4 milliárd forintot a tavalyi év során.

Online személyi kölcsönökért keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát!

A tavalyi év sikerei után újabb kimagasló eredményt ért el a hitelintézet az online személyi kölcsönök értékesítésében. Az online személyi kölcsön igénylések száma 2019 első negyedévében ugyanis összesen 350 százalékkal haladta meg az egy évvel korábban mért adatokat.

A kimagasló eredmény elsődleges oka az OTP Bank fejlesztéseiben keresendő, tavaly ugyanis a hitelintézet elérhetővé tette az online igénylést azok számára is, akiknek más pénzintézetnél vezetett számlájukra érkezik a fizetésük.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az OTP Banknál mindig arra törekszünk, hogy olyan fejlesztéseket hajtsunk végre, amelyek valódi megoldást kínálnak ügyfeleink igényeire, mindezt gyorsan, kényelmesen és biztonságosan. Az eredmények azt igazolják, hogy az online igényelhető személyi kölcsön esetében ez sikerült. A kihelyezett volumen kapcsán az látszik, hogy 2017 és 2018 között több mint duplájára emelkedett az összeg. Az emelkedő tendencia pedig idén folytatódik, hiszen az első negyedévben az online csatornákon keresztül három és félszer annyi személyi kölcsönt helyeztünk ki, mint a tavalyi év azonos időszakában.

- mondta el Györkei Krisztián, az OTP Bank fogyasztási hitelek termékfejlesztési vezetője. Az OTP Bank szakértői az idei évben közel 40 százalékos volumen növekedésre számítanak a teljesen online személyi kölcsön értékesítésben.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 19:11
A Fidesz EP-listájának vezetője arra hivatkozva utasította vissza a többi párt listavezetőjével való...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 26. 17:34
Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, az...
ChikansPlanet  |  2024. április 26. 11:32
Az Amazonas-medence esőerdeje fontos természeti kincsünk, amely gazdag növény- és állatvilággal, kit...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm