12 °C Budapest

260-as svájci frankkal is számolnak! Meghosszabbította a könnyítést a bank

2011. január 6. 13:02

A svájci frank árfolyamának további emelkedésére tekintettel a kedvezményes árfolyamon történő törlesztés lehetőségét határozatlan időre, de legfeljebb 2011. március 31-ig meghosszabbította az AXA Bank.

A svájci frank további erősödése miatt az AXA úgy döntött, hogy határozatlan időre, de legfeljebb 2011. március 31-ig meghosszabbítja a svájci frank alapú lakossági jelzáloghitelt törlesztő ügyfeleinek nyújtott kedvezményes törlesztési árfolyam alkalmazását. Az első kedvezményes időszakot követően a 2011. január 3-tól esedékes és megfizetett törlesztésekhez az alábbiak szerint.

 


Példa:

A kedvezményes törlesztési árfolyam alkalmazására egy 20 éves futamidejű 7 075 000 Ft összegű svájci frank alapú kölcsön esetén, amelynél a folyósítás időpontjában a svájci frank törlesztési árfolyama 165,80 Ft volt (ennek megfelelően a folyósított kölcsönösszeg svájci frankban 44 193,89 CHF, a havi törlesztés svájci frankban 338,63 CHF, a havi törlesztés forintban a folyósítás napján 56 145 Ft volt).

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06