Újra 220 forint fölé drágult a svájci frank

Pénzcentrum
2010. december 21. 16:22

A kedd délutáni kereskedésben újabb lendületet vett a svájci frank, és eközben a forint is gyengülésnek indult. Mindez oda vezetett, hogy az elmúlt percekben a 220-as szintet is átlépte a forint frankkal szembeni kurzusa.

Reggel óta érzékelhető gyengülést produkált a forint a svájci frankkal szemben, a CHF/HUF jegyzések a 220,37-es szinten is megfordultak. Legutóbb szeptember közepén volt ilyen drága a frank a hazai fizetőeszközzel szemben.

Újra 220 forint fölé drágult a svájci frank

 

Újra 220 forint fölé drágult a svájci frank


A frank-forint árfolyamkereszt látványos emelkedése elsősorban az alpesi deviza újabb lendületével magyarázható. A frank ugyanis a délutáni órákban újabb és újabb történelmi csúcsokat dönt az euróval szemben.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Újra 220 forint fölé drágult a svájci frank


Az alpesi deviza szárnyalásának hátteréről bővebben:

2010.12.21 11:05
Minden képzeletet felülmúlhat a frank szárnyalása - Irány a 230?

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07