32 °C Budapest

Százezer devizahitelest érint visszamenőleges kamatvisszatérítés

2010. augusztus 10. 14:17

Visszamenőleges hatállyal 2010. július 1-től 2010. szeptember 30-ig terjedő időszakra a lakossági devizahitellel rendelkező ügyfelek számára 12%-os kamat-visszatérítést ad a Raiffeisen Bank. A 3 hónapos időszakra vonatkozó hiteltörlesztési könnyítés a bank közel 100 ezer ügyfelét érinti.


Minden deviza alapú vagy deviza hitellel rendelkező lakossági és prémium ügyfélre kiterjedő kamatjóváírást a bank augusztus 16-tól indítja. A jóváírás a 2010. július 1-től 2010. szeptember 30-ig tartó időszakra vonatkozik. A kamat-visszatérítési kedvezmény alapján az adott hónapban beterhelt törlesztőrészlet kamat részének 12%-át automatikusan jóváírja a bank a devizahitellel rendelkező ügyfelek számára a törlesztés devizanemében. A kamat-visszatérítés nem minősül szerződésmódosításnak.


Toman Róbert

"A Raiffeisen Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a gazdasági környezet alakulását, valamint annak függvényében hitelezett ügyfelei törlesztési képességét, és ezek alapján alakítja ki törlesztéskönnyítő megoldásait. Az euró és forint alapú hitelek kamatainak idei csökkentése után most egy piaci újdonságnak számító megoldással kedvezünk devizahiteles ügyfeleinknek. A három hónapos kamat-visszatérítési kedvezménynek köszönhetően egy átlagos összegű és futamidejű hitellel rendelkező családnak havi jópár ezer forinttal több maradhat a pénztárcájában - ami különösen fontos a gyermekek közelgő iskolakezdésének idején." - mondta Toman Róbert, a Raiffeisen Bank lakossági hitelezésért felelős vezetője.

A 12%-os kamatjóváírás az euróban és a svájci frankban felvett jelzáloghitelekre és személyi kölcsönökre egyaránt vonatkozik. (A kamat-visszatérítés a Friedrich Wilhelm Raiffeisen - azaz a bank private banking üzletágának - ügyfeleire nem vonatkozik.)

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?