16 °C Budapest

Penny Market: így zajlik a tagtoborzás + kép

2009. augusztus 24. 18:02

A Penny Market júniusban indította el törzsvásárlói klubját, amely mára meghaladja 200 000 fős taglétszámot. 2009. augusztus 14-én Károlyi Tamásné balatonboglári lakos ünnepélyes keretek között vehette át a hónap fődíját, az 500 000 forint értékű máltai nyereményutazást.

A 'Penny Fan Game' játék minden vásárlónak, aki igényli a kártyát és vásárol, 3 nyerési esélyt kínál. A kártyával rendelkezők vásárlásaikkal automatikusan részt vesznek hetente, illetve havonta egy sorsolásban, sőt egy kis szerencsével még az éves fődíjat is elvihetik.

A játékban a véletlen dönt, hiszen azon Penny Fan Game Klub tagok, akik 5000 Forint felett vásárolnak hetente, minden boltban egy 10 000 forintos vásárlási utalványt nyerhetnek, minden hónapban pedig egy nagy értékű nyereményt sorsol ki a cég azok között, akik az adott hónapban kártyájukat használták és vásároltak a Penny Market üzletekben. A júliusi főnyeremény egy máltai utazás volt, aki pedig most nem nyert, annak a továbbiakban is van esélye, hiszen augusztusban irány Ciprus, szeptemberben pedig Marokkó az utazási fődíj.

Károlyi Tamásné (Fotó: Penny Market)


A szabályok szerint az 5000 Ft-os minimum vásárlási összeg csak a heti nyereménysorsolásnál lényeges. A havi, ill. éves nyereménysoroláson minden Penny Fan Game vásárló pénztárblokkja részt vesz összegtől függetlenül, így minél többször vásárol egy klubtag, annál nagyobbak az esélyei, hogy nyerjen.

Az összes Penny Fan Game klubtag között az év végén meglepetésként a Penny Market egy nagyértékű nyereményt sorsol ki, függetlenül attól, hogy a kártyatulajdonos milyen értékben, vagy gyakorisággal vásárolt az év folyamán. A játékban való részvétel a vásárló részére nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak az a lényeges, hogy minden vásárlás alkalmával fel kell mutatnia a kártyát.

A játékban résztvevőknek a heti extra pénzösszeg, valamint a havonta kisorsolásra kerülő nagyértékű nyeremények mellett, a Penny Market Kft. további meglepetéseket, kizárólagos kedvezményeket is tartogat. Egy-egy új terméknél például hűséges klubtagjai számára extra akciós árakkal kedveskedik, hogy kipróbálhassák azokat, és erről folyamatosan tájékoztatja a Penny Fan Game résztvevőket.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?