Penny Market: így zajlik a tagtoborzás + kép

2009. augusztus 24. 18:02

A Penny Market júniusban indította el törzsvásárlói klubját, amely mára meghaladja 200 000 fős taglétszámot. 2009. augusztus 14-én Károlyi Tamásné balatonboglári lakos ünnepélyes keretek között vehette át a hónap fődíját, az 500 000 forint értékű máltai nyereményutazást.

A 'Penny Fan Game' játék minden vásárlónak, aki igényli a kártyát és vásárol, 3 nyerési esélyt kínál. A kártyával rendelkezők vásárlásaikkal automatikusan részt vesznek hetente, illetve havonta egy sorsolásban, sőt egy kis szerencsével még az éves fődíjat is elvihetik.

A játékban a véletlen dönt, hiszen azon Penny Fan Game Klub tagok, akik 5000 Forint felett vásárolnak hetente, minden boltban egy 10 000 forintos vásárlási utalványt nyerhetnek, minden hónapban pedig egy nagy értékű nyereményt sorsol ki a cég azok között, akik az adott hónapban kártyájukat használták és vásároltak a Penny Market üzletekben. A júliusi főnyeremény egy máltai utazás volt, aki pedig most nem nyert, annak a továbbiakban is van esélye, hiszen augusztusban irány Ciprus, szeptemberben pedig Marokkó az utazási fődíj.

Károlyi Tamásné (Fotó: Penny Market)


A szabályok szerint az 5000 Ft-os minimum vásárlási összeg csak a heti nyereménysorsolásnál lényeges. A havi, ill. éves nyereménysoroláson minden Penny Fan Game vásárló pénztárblokkja részt vesz összegtől függetlenül, így minél többször vásárol egy klubtag, annál nagyobbak az esélyei, hogy nyerjen.

Az összes Penny Fan Game klubtag között az év végén meglepetésként a Penny Market egy nagyértékű nyereményt sorsol ki, függetlenül attól, hogy a kártyatulajdonos milyen értékben, vagy gyakorisággal vásárolt az év folyamán. A játékban való részvétel a vásárló részére nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak az a lényeges, hogy minden vásárlás alkalmával fel kell mutatnia a kártyát.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A játékban résztvevőknek a heti extra pénzösszeg, valamint a havonta kisorsolásra kerülő nagyértékű nyeremények mellett, a Penny Market Kft. további meglepetéseket, kizárólagos kedvezményeket is tartogat. Egy-egy új terméknél például hűséges klubtagjai számára extra akciós árakkal kedveskedik, hogy kipróbálhassák azokat, és erről folyamatosan tájékoztatja a Penny Fan Game résztvevőket.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm