4 °C Budapest

Penny Market: így zajlik a tagtoborzás + kép

2009. augusztus 24. 18:02

A Penny Market júniusban indította el törzsvásárlói klubját, amely mára meghaladja 200 000 fős taglétszámot. 2009. augusztus 14-én Károlyi Tamásné balatonboglári lakos ünnepélyes keretek között vehette át a hónap fődíját, az 500 000 forint értékű máltai nyereményutazást.

A 'Penny Fan Game' játék minden vásárlónak, aki igényli a kártyát és vásárol, 3 nyerési esélyt kínál. A kártyával rendelkezők vásárlásaikkal automatikusan részt vesznek hetente, illetve havonta egy sorsolásban, sőt egy kis szerencsével még az éves fődíjat is elvihetik.

A játékban a véletlen dönt, hiszen azon Penny Fan Game Klub tagok, akik 5000 Forint felett vásárolnak hetente, minden boltban egy 10 000 forintos vásárlási utalványt nyerhetnek, minden hónapban pedig egy nagy értékű nyereményt sorsol ki a cég azok között, akik az adott hónapban kártyájukat használták és vásároltak a Penny Market üzletekben. A júliusi főnyeremény egy máltai utazás volt, aki pedig most nem nyert, annak a továbbiakban is van esélye, hiszen augusztusban irány Ciprus, szeptemberben pedig Marokkó az utazási fődíj.

Károlyi Tamásné (Fotó: Penny Market)


A szabályok szerint az 5000 Ft-os minimum vásárlási összeg csak a heti nyereménysorsolásnál lényeges. A havi, ill. éves nyereménysoroláson minden Penny Fan Game vásárló pénztárblokkja részt vesz összegtől függetlenül, így minél többször vásárol egy klubtag, annál nagyobbak az esélyei, hogy nyerjen.

Az összes Penny Fan Game klubtag között az év végén meglepetésként a Penny Market egy nagyértékű nyereményt sorsol ki, függetlenül attól, hogy a kártyatulajdonos milyen értékben, vagy gyakorisággal vásárolt az év folyamán. A játékban való részvétel a vásárló részére nem jár semmilyen kötelezettséggel, csak az a lényeges, hogy minden vásárlás alkalmával fel kell mutatnia a kártyát.

A játékban résztvevőknek a heti extra pénzösszeg, valamint a havonta kisorsolásra kerülő nagyértékű nyeremények mellett, a Penny Market Kft. további meglepetéseket, kizárólagos kedvezményeket is tartogat. Egy-egy új terméknél például hűséges klubtagjai számára extra akciós árakkal kedveskedik, hogy kipróbálhassák azokat, és erről folyamatosan tájékoztatja a Penny Fan Game résztvevőket.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. december 6. 08:01
2022. december 22. és 2023. január 6. között igazgatási szünet lesz, ezért a kormány- és a földhivat...
Holdblog  |  2022. december 6. 06:13
Ki tudja, hány dominó dől még el, amíg a kriptovaluták világában konszolidálódnak a viszonyok. Jó hí...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?