Így csökkentsd a gázszámlád: FŐGÁZ Kártya program indul

Pénzcentrum
2009. június 10. 12:17

A legnagyobb fővárosi gázszolgáltató mostantól hűséges ügyfeleinek jelentős kedvezményeket biztosító FŐGÁZ Kártya programot indít. A Budapest Bank által kibocsátott és a FŐGÁZ arculatához igazított, dombornyomott MasterCard hitelkártyával a gázszolgáltató fogyasztói minden Főgázos számla összegéből 6 százalékot, az összes hazai és külföldi vásárlásuk után pedig 1 százalékot takaríthatnak meg. Az ügyfelek egyszerűsített módon, személyes okmányaik bemutatásával igényelhetik a kártyát.

A Budapest Bank és a FŐGÁZ együttműködése révén júniustól új, különleges kedvezményeket kínáló hitelkártya érhető el a gázszolgáltató fogyasztói számára, melynek használatával éves szinten sok ezer forint takarítható meg. A Budapest Bank 6% kedvezményt ad minden FŐGÁZ számla díjából, amennyiben ezeket a díjakat a kártyabirtokos csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a FŐGÁZ Kártyáról. Ezen kívül a bank a fogyasztó minden hazai vagy külföldi hitelkártyás vásárlása és csoportos beszedési megbízása után 1% kedvezményt ad a hitelszámlára. A kedvezmény a kártya teljes élettartama alatt jár, így a FŐGÁZ Kártya birtokosa minél többet vásárol a kártyával, annál többet spórol.

A kedvezmény jóváírása automatikusan, havonta egyszer, egy összegben, a tranzakciók könyvelési dátuma utáni naptári hónap 1-én történik meg a hitelszámlán.

"A 6%-os gázdíj-számla és az 1%-os pénz-visszatérítési program révén a Budapest Bank és a FŐGÁZ együttműködéséből született termék nagy sikerre számíthat." - mondta el a FŐGÁZ Kártya bevezetése kapcsán dr. Bakonyi Tibor, a FŐGÁZ Zrt. vezérigazgatója.

A kártyához tartozó, személyre szabott hitelkeret megkötés nélkül bármire felhasználható, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon vagy külföldön, esetleg az interneten, vagy akár mobiltelefon-egyenleg feltöltése, illetve közüzemi számlák fizetése, csoportos beszedési megbízás útján. Vásárlásokra a hitelkeret akár 53 napig kamatmentesen használható (THM éves kártyadíj nélkül: 38,78%, éves kártyadíjjal:40,51%). A felhasználók az egyes tranzakcióikról SMS-ben folyamatosan értesítést kaphatnak.

A FŐGÁZ Kártya igénylése egyszerű, a hitelkártyához nincs szükség bankszámlanyitásra!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A FŐGÁZ Kártyát a FŐGÁZ ügyfélszolgálatain és a Budapest Bank fiókhálózatán keresztül igényelhetik a gázszolgáltató fogyasztói. A rendelkezésre álló hitelkeret személyre szabott, összege: 100.000,- Ft - 1.000.000,- Ft között lehetséges.

A FŐGÁZ Kártya kibocsátója a Budapest Bank NyRt. A FŐGÁZ Zrt. a Bank pénzügyi ügynöke.
A FŐGÁZ Kártya hitelkártya. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Az itt közzétett THM 500.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 22. 18:51
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Etikai Bizottsága először tavaly decemberben elmarasztalta et...
Bankmonitor  |  2024. április 22. 16:16
Újra elérhetőek olyan LTP szerződések, melyek a megtakarítás lejáratakor akár egyösszegű 15-30 száza...
Holdblog  |  2024. április 22. 06:24
Ez csak egy politikai üzenet mondta Zsiday Viktor a Partizán vendégeként arról, hogy a kormányzat az...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm