Így csökkentsd a gázszámlád: FŐGÁZ Kártya program indul

Pénzcentrum
2009. június 10. 12:17

A legnagyobb fővárosi gázszolgáltató mostantól hűséges ügyfeleinek jelentős kedvezményeket biztosító FŐGÁZ Kártya programot indít. A Budapest Bank által kibocsátott és a FŐGÁZ arculatához igazított, dombornyomott MasterCard hitelkártyával a gázszolgáltató fogyasztói minden Főgázos számla összegéből 6 százalékot, az összes hazai és külföldi vásárlásuk után pedig 1 százalékot takaríthatnak meg. Az ügyfelek egyszerűsített módon, személyes okmányaik bemutatásával igényelhetik a kártyát.

A Budapest Bank és a FŐGÁZ együttműködése révén júniustól új, különleges kedvezményeket kínáló hitelkártya érhető el a gázszolgáltató fogyasztói számára, melynek használatával éves szinten sok ezer forint takarítható meg. A Budapest Bank 6% kedvezményt ad minden FŐGÁZ számla díjából, amennyiben ezeket a díjakat a kártyabirtokos csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a FŐGÁZ Kártyáról. Ezen kívül a bank a fogyasztó minden hazai vagy külföldi hitelkártyás vásárlása és csoportos beszedési megbízása után 1% kedvezményt ad a hitelszámlára. A kedvezmény a kártya teljes élettartama alatt jár, így a FŐGÁZ Kártya birtokosa minél többet vásárol a kártyával, annál többet spórol.

A kedvezmény jóváírása automatikusan, havonta egyszer, egy összegben, a tranzakciók könyvelési dátuma utáni naptári hónap 1-én történik meg a hitelszámlán.

"A 6%-os gázdíj-számla és az 1%-os pénz-visszatérítési program révén a Budapest Bank és a FŐGÁZ együttműködéséből született termék nagy sikerre számíthat." - mondta el a FŐGÁZ Kártya bevezetése kapcsán dr. Bakonyi Tibor, a FŐGÁZ Zrt. vezérigazgatója.

A kártyához tartozó, személyre szabott hitelkeret megkötés nélkül bármire felhasználható, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon vagy külföldön, esetleg az interneten, vagy akár mobiltelefon-egyenleg feltöltése, illetve közüzemi számlák fizetése, csoportos beszedési megbízás útján. Vásárlásokra a hitelkeret akár 53 napig kamatmentesen használható (THM éves kártyadíj nélkül: 38,78%, éves kártyadíjjal:40,51%). A felhasználók az egyes tranzakcióikról SMS-ben folyamatosan értesítést kaphatnak.

A FŐGÁZ Kártya igénylése egyszerű, a hitelkártyához nincs szükség bankszámlanyitásra!

A FŐGÁZ Kártyát a FŐGÁZ ügyfélszolgálatain és a Budapest Bank fiókhálózatán keresztül igényelhetik a gázszolgáltató fogyasztói. A rendelkezésre álló hitelkeret személyre szabott, összege: 100.000,- Ft - 1.000.000,- Ft között lehetséges.

A FŐGÁZ Kártya kibocsátója a Budapest Bank NyRt. A FŐGÁZ Zrt. a Bank pénzügyi ügynöke.
A FŐGÁZ Kártya hitelkártya. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Az itt közzétett THM 500.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 3. 11:24
A Csináljuk a fesztivált! idén több mint 10 év szünetet követően először tavasszal jelentkezett új e...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
Holdblog  |  2022. december 3. 06:55
Adventi ábrát mutatunk. Igazi angolszász-európai kontinentális törésvonal bontakozott ki a Statista...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16