12 °C Budapest

Új lakossági szolgáltatást kínál a FŐGÁZ!

Pénzcentrum
2009. január 27. 12:45

A FŐGÁZ a mai napon bemutatta a hazai közműszolgáltatás történetében úttörőnek számító új, lakossági ügyfeleknek szóló szolgáltatását. A GÁZŐRZŐK havidíjas karbantartási szolgáltatással nem csupán az otthonok biztonságossága növelhető, hanem a komfortérzet csökkenése nélkül megtakarítás is elérhető.

A magyarországi gázpiac liberalizációja már évekkel ezelőtt megkezdődött, s a piac egyes szegmentumaiban már egyre erőteljesebb a versengés. A FŐGÁZ aktív és eredményes résztvevője a piacnak, a versenyhelyzet azonban a földgázszolgáltatás minden felelős szereplőjét új kihívások elé állítja.

Ebben a megváltozott piaci környezetben hosszú távú, eredményes üzleti működés és a cégcsoportra jellemző színvonalas szolgáltatás fenntartása csak a megfelelő válaszlépések megtételével lehetséges. A Fővárosi Gázművek Zrt. a folyamatos és biztonságos földgázszolgáltatáson túl ezekre a piaci kihívásokra is méltó választ kíván adni.

Az elmúlt évek földgáz-fogyasztási adatainak elemzése azt mutatta, hogy a budapesti háztartási fogyasztók körében az elmúlt két évben 7-8 %-os földgáz-fogyasztáscsökkentés volt tapasztalható. A FŐGÁZ a jövőben is támogatni kívánja háztartási fogyasztói tudatos és takarékos energiafelhasználását, egy olyan egyszerű és minimális ráfordítással megvalósítható megoldás felajánlásával, ami számukra a komfortérzet csökkenése nélkül, mintegy 5-6 %-os megtakarítást eredményezhet.

A megfelelő és folyamatos készülék karbantartás elvégeztetésével ugyanis az említett mértékű megtakarítás megvalósítható, és egyben a földgázt felhasználó otthonok biztonságosabbá is tehetők. A FŐGÁZ kutatásai szerint a budapesti háztartások több mint 25%-a soha nem végeztet karbantartást, miközben ügyfeleik számtalan esetben jelezték már a megfelelő és megbízható szakember kiválasztásának problémáját is.

A GÁZŐRZŐK a szolgáltató új, havidíjas karbantartási szolgáltatása, amely a gázkészülékek szakképzett szerelők által végzett éves egyszeri állapotfelmérését, tisztítását és karbantartását tartalmazza. A szolgáltatást a FŐGÁZ mérőjével és budapesti fogyasztási hellyel rendelkező háztartási ügyfelei vehetik igénybe. Aki megrendeli az új szolgáltatást, többé nem kell észben tartania gázkészüléke karbantartásának esedékességét, és megbízható szakembert sem kell keresgélnie.

A munkát elvégző szerelők a gázkészülékek képzett szakértői, akik közül az ügyfél által megadott gázkészülék típusok alapján választják ki a karbantartáshoz legmegfelelőbb specialistát. Így a készülékre még esetleg érvényben levő gyári jótállás sem kerül veszélybe, a karbantartás minőségére pedig a FŐGÁZ szakértelme, a szerelők előzetes kiválasztása, szakvizsgája a garancia. A szerelők telefonon előre egyeztetett időpontban keresik fel az ügyfeleket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A GÁZŐRZŐK karbantartási szolgáltatás 1 éves időtartama alatt az ügyfelek 12 havi, egyenlő összegű átalánydíjként fizethetik meg a szolgáltatás díját. A fizetés a gázszámlától függetlenül, csekken, csoportos beszedéssel vagy egyedi átutalással történhet. Fontos, hogy a karbantartás elvégeztetésére - a szerződéskötést követően - már az első részlet befizetése után sor kerülhet.

A szolgáltatás díját az átlagos piaci árnál alacsonyabban állapították meg, így a legfeljebb 3 db konvektorral rendelkező fogyasztók számára a havidíj mindössze bruttó 550 Ft. A háromnál több konvektorral, illetve konvektor mellett más gázüzemű fűtőberendezéssel - fali vízmelegítővel, állókazánnal, falikazánnal, cirkó vagy kombicirkó kazánnal - illetve ezen gázüzemű berendezések bármilyen kombinációjával rendelkező fogyasztók számára a fizetendő díj havonta bruttó 950 Ft. Kondenzációs gázkazánnal rendelkező fogyasztók számára a havidíj bruttó 1850 Ft.

A GÁZŐRZŐK szolgáltatás választásával az otthonok biztonságosságának növelése mellett még fogyasztás is csökkenthető! A szolgáltatásnak fix ára van, amit nem egy összegben, hanem 12 részletben kell kifizetni, miközben a szolgáltatás már az első részlet befizetése után igénybe vehető. Mindenkinek érdekében áll, hogy az energia felhasználó berendezések jobb hatásfokkal működjenek és az ezáltal elérhető megtakarítás realizálható legyen, a készülék-meghibásodások és az ebből származó balesetek száma pedig csökkenjen.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm