2021. január 21. csütörtök Ágnes

Pénzcentrum fórum

Orbán Viktor: ingyenes lesz az internet, ezeknek a magyaroknak lesz elérhető (1)

Tulajdonos: Miert_csak_vezetekes, létrehozva: 2020. november 16., hétfő 11:43

Kapcsolódó cikk itt...

Miert_csak_vezetekes, 2020. november 16., hétfő 11:43

Ez nagyon jó. Pont azokon nem segít, akiknek a legnagyobb szükségük volna rá.

Mi van azokkal a diákokkal, akiknél eddig sem volt internet, mert a szülők nem engedhették meg maguknak, és ezután sem lesz rá pénzük. Olyan szerződést egyik szolgáltatóval sem fognak tudnak kötni, hogy csak a 30 nap ingyenes időszakra kérik a netet (benne is van a cikkben, hogy majd csak a decemberi számlából kerül jóváírásra a havidíj). Ha eddig nem tudtak előfizetni, akkor most sem fognak tudni, hiszen a 30 nap lejárta után ugyanúgy nem lesz rá keret.
Továbbá mi van azokkal a pedagógusokkal, akik olyan helyen laknak, ahol nem elérhető helyhezkötött internet egyik szolgáltató részéről sem, ezért csak mobilinternet előfizetésük van? Az is korlátos (már így is jóval drágább, mint egy korlátlan vezetékes), mert a korlátlan mobilnet megfizethetetlen.
Akinek eddig is korlátlan vezetékes internete volt, annak jár most egy hónap ingyen, aki eddig sem tudta megoldani (vagy fizikailag - nem elérhető adott lakcímen a vezetékes net, vagy anyagilag - semmilyen netre nem futja /a digitális jólét csomag is egy nagy semmi borzasztó drágán/), az most is kimarad.
Tavasszal a mobilszolgáltatók ajándékba adtak ingyen gigákat hónapokig (Telenor pl. 100 gigákat) MINDENKINEK, még feltöltőkártyásoknak is. Ez utóbbinak lenne csak realitása most is a fent vázolt esetekben.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS