2021. január 25. hétfő Pál

Pénzcentrum fórum

Kifakadtak a nyugdíjasok: ezért árulják fillérekért a rezsiutalványt a neten (8)

Tulajdonos: Martab, létrehozva: 2019. szeptember 18., szerda 14:48

Kapcsolódó cikk itt...

Juliusz48, 2019. szeptember 24., kedd 22:18

Tisztelt Martab! Nem kellett volna az EU-nak aZ Erzsébet utalványt megtorpedózni, akkor most az ismert megoldást kaptuk volna. A támogatást célirányosan akarták adni és ez az. Lehet, hogy nem gondoltak azokra akiknek ez sértő, vagy nem használják a megcélzott szolgáltatást. Nekem a 12000Ft fűtéstámogatásra kellett várnom majd 2 évet, mert akkor az volt kicsit elmaradva a lehetőségektől. Ennek is kiforr a rendszere idővel.

Válasz erre | Előzmény

elhetetlen, 2019. szeptember 19., csütörtök 22:16

Jól vagy? Hát battyad, de miből gondolod, hogy akinek saját mérője van a villanyhoz, az csekken fizet? Bolygassa meg a csoportos beszedését, ami aztán vagy visszaáll, vagy nem egy ilyen módosítás után? A másik. A KÖRNYEZETET FELESLEGESEN SZENNYEZŐ,PARKOLÁSI GONDOKAT OKOZÓ HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BEVEZETÉSÉT MEGAKADÁLYOZNI! Ja, ha egy kocsi kiviszi ötven házhoz az árut, az környezetszennyezőbb, mintha ötven kocsival elindulnak bevásárolni. És, aki nem tud elmenni bevásárolni, az dögöljön meg, nem szennyezi tovább a környezetét. Okos vagy! Az ijesztő az, hogy sokan vagytok hasonlóak, ebből él a FIDESZ.

Válasz erre | Előzmény

elhetetlen, 2019. szeptember 19., csütörtök 21:56

Jó tudni, hogy a kormányhű nyugdíjasok mind fittek és egészségesek, és csak az ellenzékiekkel fordul elő, hogy nem tudnak elmenni a postára, vagy egy hivatalba, és sorbaállni, mert pl. nem bírja a lábuk. Persze, tudjuk, Kásler már megmondta, nem tartották be a tíz paracsolatot. A postás meg, ha az ajtónál csenget, akkor kiszólok, hogy megyek már, csak lassan (három hónapja gerincműtétem volt), de csak az utcáról csengetett fel, nem értem időben a nyitóhoz, tovább állt. A 9000-nek most is örülnének, de a szivatásnak kevésbé. Aki nem kapta meg, járjon utána. Tudod, a kedvenc politikusaid sétáltassák a kutyájukat, ne a nyugdíjasokat.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. szeptember 19., csütörtök 13:29

TSÓKOLOM,AZT,HOGY BUDAPESTEN,NEM TUDNAK VELE MIT KEZDENI,AZT ERŐSEN KÉTLEM A NYUGDÍJAS HÁZBAN ÉLŐKNEK IS,SAJÁT MÉRŐJÜK VAN A VILLANYHOZ.. A TANYÁSOKNÁL,VALÓBAN GOND LEHET. KISEBB TELEPÜLÉSRŐL,SZINTÉN OKOZHAT GONDOT A SZOLGÁLTATÓHOZ UTAZNI,NAGYOBB ÖSSZEGŰ CSEKKET KÉRNI. A POLITIKAI VÁLASZTÁST,NEM ÉRTEM. AZ LMP RÉSZÉRŐL KELLETT VOLNA, A VASÁRNAPI BOLTZÁRAT ERÖLTETNI,A KÖRNYEZETET FELESLEGESEN SZENNYEZŐ,PARKOLÁSI GONDOKAT OKOZÓ HÁZHOZSZÁLLÍTÁS BEVEZETÉSÉT MEGAKADÁLYOZNI! MITŐL ZÖLD PÁRT? BANGÓNÉTŐL MÉG AZ ÉVET SEM TUDJUK,HOGY MIKOR VÁLASZOL ARRA,HOGY MI LEGYEN A HATÁRON FELÉPÍTETT KERITÉSSEL. GYURCSÁNY FERENC PEDIG AZ Ő ÁLTALA MEGHATÁROZOTT IDŐPONTBAN, KILENCVEN PERCIG ADTA ELŐ MONOLÓGJÁT,MAJD TIZEN KÉRDEZHETTEK,EGY PERC KÉRDÉS,KÉT PERC VÁLASZ ALAPON. CSAK MI HUSZAN,NEM TUDTUNK KÉRDEZNI. VAGYIS,GYURCSÁNY FERENCNEK,NEM LÉTEZEM. EBBŐL KÖVETKEZŐEN,NEKEM MEG GYURCSÁNY FERENC,NEM LÉTEZIK. TEHÁT,CSAK EGY LEGÉNY MARADT A GÁTON. EDDIG IS, ÉLTEM VÁLASZTÓI JOGOMMAL,EZUTÁN IS FOGOK. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

mufflinca, 2019. szeptember 19., csütörtök 8:21

Még Bp.-en sem tudnak a nyugdíjasok mit kezdeni vele, akkor a fővárostól 100 km-re a nyomorban élők vajon hogy pisloghatnak rá? Internet, meg online, meg ügyfélszolgálat stb. puffogtatása eléggé fura válasz! Sok helyen csak mobil posta van! Internet, számítógép egy nyugdíjasnak pedig olyan szavak, amiket az unokától hallott maximum! Ha az apukámnak adnak 5.000.- forintot, akkor talán tudja miről van szó, de néhány színes papírt? Jellemzően beváltom neki, mert ő sem tud vele mit kezdeni!
Az pedig netto pofátlanság, hogy ezek az adományok dátumra pontosan valamiféle választási ciklus előtt történnek, utána pedig soha többet!

Válasz erre | Előzmény

Martab, 2019. szeptember 18., szerda 16:28

Azért vagyok nagyon kiakadva,hogy 9 000 Ft értékű alamizsnáért,mert ez igen is az a mai árakon , ekkora plussz kiadást,és plusszt munkát generált “ jóságos “ kormányunk. Igen felajánlottam jótékony célra. Pár éve sem örültem az ikyen olyan adományoknak mert az a véleményem,ha jobban teljesítünk,akkor tisztességes nyugdíjemelést kérünk, mert az infláció nem annyi amennyivel évek óta emelik a nyugdíjunkat.
A felesleges bürokrácia meg hülyeség,bárki okozza,mert ez az volt.
Egyébként, ha szerinted meg annyira jó az ország helyzete szavazz továbbra is rájuk,én meg majd másra, ahogy eddig is tettem.

Válasz erre | Előzmény

Meister, 2019. szeptember 18., szerda 15:53

Hát, én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne vedd át, akkor megmarad az államnak, és majd más célra felhasználja. Vagy ha mindenképpen át akarod venni ezt a (neked) alamizsnát, amit nem értek, akkor ajánld fel jótékony célra.

Egyébként örülök, hogy az ellenzéki nyugdíjasok közt ilyen sokaknak nem éri meg a 15 perc sorbaállás a postán, míg megkapja az utalványt, ha nem volt otthon, amikor a postás amúgy is kivitte volna neki. Ebből látszik, hogy Magyarország tényleg jobban teljesít. Pár éve még 9000 ft-nak örültek a nyugdíjasok, sokat jelentett nekik.

Válasz erre | Előzmény

Martab, 2019. szeptember 18., szerda 14:48

Valóban itt vannak a megoldások,de ez akkor is egy undorító intézkedés volt. Ok kaptunk 9000 Ft-t, de ezt miért kellett ilyen bonyolulttá tenn?. Ez nem bürökrácia növelése? Itt nem csak csak a nyugdíjasok szivatásáról van szó. Mind a postai dolgozóknak, mind az ügyfélszolgálatoknál dolgozó embereknek nem kevés többletmunkát okoz ez az intézkedés,hogy a környzetvédelemrol már ne is beszéljünk. Plussz csekk nyomtatás,nem beszélve az utalványok papír igényéről, boríték , Orbán levele.
Mérhetetlen düh iratta velem ezt a hozzászólást.Joggal akadtunk ki ezen.Hülyének néznek bennünket ezzel a 26 eurós támogatással.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS