14 °C Budapest
Budapest, 2022. november 24.Kordás László, a DK képviselõje felszólal az Egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. november 24-én.MTI/Illyés Tibor

Elhunyt Kordás László országgyűlési képviselő

2023. január 31. 10:03

Elhunyt Kordás László országgyűlési képviselő. A politikus korábban a Közmunkás Szakszervezet főtitkára és a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke is volt.

Tegnap este váratlanul elhunyt Kordás László országgyűlési képviselő - közölte pártja, a Demokratikus Koalíció. A politikus 53 éves volt.

Kordás László már frissen végzett karosszéria-lakatosként is a Vasas Szakszervezet tagja volt - emlékeztet a párt. Munkája mellett járt a dolgozók gimnáziumába, később közgazdász diplomát, valamint energiagazdálkodási szakközgazdász szakképesítést szerzett.

2002-2004 között volt az MSZOSZ alelnöke, 2004-2006 között a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium politikai államtitkára, 2012-től a Közmunkás Szakszervezet főtitkára volt. 2015-ben lett a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke. Posztjáról 2021 szeptemberében mondott le, amikor országgyűlési képviselő lett, a Parlamentben a Vállalkozásfejlesztési Bizottság alelnöki posztját is betöltötte.

Címlapkép: Illyés Tibor, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Gyász: elhunyt Pál Mihály

Nyolcvanhat éves korában szerdán elhunyt Pál Mihály Munkácsy-díjas szobrászművész - közölte a család csütörtökön.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?