16 °C Budapest

Így úszhatja meg több millió magyar olcsón az újévi fogadalmat: de sietniük kell!

2019. január 10. 15:05

Rengeteg magyar tette meg újévi fogadalom gyanánt, hogy életmódot vált és egészségesebben fog táplálkozni. Arról nem is beszélve, hogy a hideg időben a náthás megbetegedések egész sorát kell kiállnia az emberi szervezetnek. A gyümölcsök és zöldségek beszerzése tehát kulcsfontosságú a természetes vitaminpótlás végett. Nem mindegy azonban, mit menyiért tudunk megvenni. Éppen ezért megnéztük, hogy a legnagyobb hazai boltok milyen gyümölcs, zöldségakciókat élesítettek az év 2. hetére.

Az újévi fogadalmak listáját hosszú évek óta vezeti a több mozgás és az egészségesebb táplálkozás, életmódváltás. Igen ám, de a téli hónapokban mindent sokkal nehézkesebb beindítani, nem beszélve arról, hogy a hideg időben a náthás megbetegedések egész sorát kell kiállnia az emberi szervezetnek. Éppen ezért kulcsfontosságú, hogy az évet megfelelően feltöltött gyümölcs, mag és zöldségkészletekkel kezdjük. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy a természetes vitaminforrásokat mennyiért szerezhetjük be télvíz idején a magyar boltokban, ennek járt utána a Pénzcentrum.

Lidl

A diszkontban a rukkola 379 helyett 300, a grapefruit kilója 499 helyett 379, a kígyóuborka darabja 149, a kiwi egy kilós csomagja pedig 599 forint helyett 399 forintba kerül. A citrom kilója 399, a natúr mandula 200 grammja 1 199, a paprikával töltött olívabogyó 629 forintba kerül. Szombattól vasárnapig ezen felül olcsóbb lesz a hegyes erős paprika darabja, a fürtös paradicsom kilója, a mandarin és a karalábé is, sorrendben 59, 499, 279 és 139 forintért lehet majd hazavinni.

A diszkont tovább akcióit itt lehet elérni!

Aldi

A diszkont piacterén a narancs 3 kilós csomagja 589, a vérnarancs kilója 349, a koktélparadicsom 250 grammja 2019, a padlizsán kilója 489, a laskagomba 300 grammja 329, míg a kígyóuborka 99 forintba kerül. Mindezeken felül január 12-13-án a bio citrom 479 forint helyett 299, a mangó darabja pedig 399 forint helyett 269 forintba fog kerülni.

Az Aldi 2. heti akciós kiadványáért kattints ide!

Spar

A Sparban egy kiló narancs 199, 1 darab kígyóuborka 99, a kiwi kilója 399, a koktélparadicsom 250 grammja 199, a jégsaláta darabja 249, míg a leveszöldség kilója 429 forintba kerül. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A szupermarket további akciós ajánlataiért fusd át a Spar 2. heti kiadványát!

Tesco

A hipermarketekben 1 kiló narancs 219, a Golden alma kilója 179, a fehér pomelo darabja 299, a citrom 500 grammos csomagja 199, a fehér csiperkegomba kilója 699, a szilvaparadicsom félkilós csomagja 329 forintba kerül. 

A hiper további akcióit a Tesco 2. heti akciós újságjában találod!

Auchan

A hipermarketben a kígyóuborka darabja 119, a paradicsom kilója 479, a klementin kilója 279, míg a piros grapefruit kilója 345 forintba kerül.

Az Auchan legújabb akcióiért kattints ide!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm