9 °C Budapest
Munkaerőhiány: kórházi osztályt zárnak be orvoshiány miatt

Munkaerőhiány: kórházi osztályt zárnak be orvoshiány miatt

2017. június 3. 12:01

Orvoshiány miatt kénytelen bezárni a Nyírő Gyula kórház a belgyógyászati osztályának egy részét - írja a Magyar Nemzet.

Orvoshiány miatt zárják be a Nyírő Gyula kórház belgyógyászatának egy részét idén nyáron, 67 ágyból 32 nem üzemel majd. A 1331, 1333, 1334 és 1335 irányítószámmal rendelkező betegeknek a Honvéd Kórházba kell menniük.

A Nyírő Gyula kórházat egyébként több orvos is otthagyta az elmúlt időszakban, ennek oka az orvoshiány miatti leterheltség, ami egyébként szinte minden magyar kórházat érint. A munkaerőhiány egyébként nemcsak az orvosi szakmát, hanem a nővéreket is sújtja.

Címlapkép: MTI/Róka László

 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 5. 20:40