16 °C Budapest
Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károly: ennyit kereshet

Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károly: ennyit kereshet

2017. május 15. 17:00

Már megvannak a konkrét szerepei a József Attila színházban és hamarosan a tévé képernyőkre is visszatérhet Rékasi Károly. A színész sokat szenvedett balesete miatt, azonban mostanra úgy tűnik, felépült és újra munkába állhat.

Hamarosan visszatér a József Attila színház színpadára Rékasi Károly, sőt, már a tévéképernyőkön is láthatjuk hamarosan. Rozgonyi Ádám, a sorozat producere szerint mindig is szerves része volt Barta Zsolt (Rékasi szerepe) a Barátok köztnek, sosem szakadt meg a kapcsolat, és már dolgoznak a visszatérésének történetén - írja a Bors.

Korábban egyébként számos alkalommal írtunk a Pénzcentrumon a színész megpróbáltatásairól:

Mire számíthat most?

A Fizetések.hu adatai szerint a színészek bruttó átlagbére 204 750 forint jelenleg, azonban a kiemelkedő művészek ennek sokszorosát is megkereshetik. A legutóbbi nyílvánosságra került adatok szerint a Barátok közt oszlopos tagjai ugyanis havi 800 ezer forint körüli összeget is hazavihetnek, ami az évek óra oszlopos tagként szereplő színészeknél akár ennél feljebb is kúszhatott.

Mivel Barta Zsolt karaktere már a kezdetek óta szerepel a sorozatban, ezért nem kizárt, hogy havonta 1 millió forintnál is többet kaphat majd Rékasi a visszatérése után.

Ez tényleg olyan sok lenne?

Ugyan a 205 ezres átlagfizetéshez képest soknak tűnhet Rékasi bére, azonban ez az összeg nagy valószínűséggel bruttó, így ennél jelentősen kevesebbet kaphat meg a színész. Persze a színházi fizetésével együtt valószínűleg még így is jelentősen meghaladhatja majd a nettó jövedelme a havi félmillió forintot.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Azt viszont nem árt észben tartani, hogy a színész balesete és betegsége miatt felélte minden tartalékát, amit most újra kell építenie, így már nem is annyira sok a feltételezhető jövedelme.

Címlapkép: MTI / Kallos Bea

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07