20 °C Budapest
highway scenery in Germany at summer time

Lezárják a forgalmas autópálya egy részét: hétfőtől indul a káosz, ne megszokásból közlekedj!

2023. október 6. 11:32

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágat zárnak le 2023. október 9-16. között az M0-M7 csomópontban, ezért az M0-s autóúton az M1-es irányából közlekedők átmenetileg nem hajthatnak fel közvetlenül az M7-es autópályára Budapest irányába, csak az M0-s autóút diósdi csomópontján keresztül.

A Magyar Közút közleményében azt írja, hogy október 9-én, hétfőtől várhatóan egy hétig az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán teljes útzárat vezetnek be. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M7-es autópályára Budapest felé nem lehet majd felhajtani, azonban a felhajtás a Balaton felé ezzel egyidejűleg biztosított lesz. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1 autópálya irányából közlekedők az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóút diósdi csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

Ezen túl érvényben marad a 2023. október 5-én bevezetett teljes útzár is az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján. Ennek következtében az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet majd felhajtani, várhatóan október 16-ig. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem