14 °C Budapest
Herceghalom, 2023. március 11.Kiégett és sérült gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek.MTI/Lakatos Péter

Sokkoló videók: ezért történt a tömegbaleset az M1-esen, halálos áldozata is van a tragédiának

2023. március 12. 08:56

A roncsok eltávolítása során egy holttestet találtak az egyik kiégett autó alatt a tegnapi tömegbaleset helyszínén. A közösségi médiában terjedő videók szerint gyakorlatilag semmit sem lehetett látni a porviharban, ez okozta a tragédiát. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A roncsok eltávolítása során egy holttestet találtak az egyik kiégett autó alatt az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol szombat délután negyvennél is több jármű ütközött össze- írta a police.hu. A rendőrség vasárnap reggel fél nyolc körül közölte, hogy már újra járható az a szakasz, ahol a tragédia történt.

A Pénzcentrum is beszámolt róla, 6 kamion ütközött össze autókkal szombaton délután Herceghalomnál, az M1-es autópályán. Összesen 42 jármű ütközött össze.

Az ORFK közölte, büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják a körülményeket. Megerősítették, a balesetben összesen 42 gépjármű volt érintett. Egy 44 éves férfi életét vesztette, testét a mentés során az egyik kiégett roncs alatt találták meg. További 39 ember sérült meg, a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben, a sérültek között 10 gyerek is van.

Felmerült a kérdés, hogy nem kellett-e volna lezárni a veszélyes útszakaszt, a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ennek kapcsán a hvg.hu-nak azt mondta, a hatóság részéről nem merült fel a forgalom korlátozásának kérdése. Ők az üzemeltetőként nem dönthetnek lezárásról, tájékoztatni, figyelmeztetni tudják az utazókat, amit meg is tettek.

Ahogyan a közösségi médiában is ekringő videókból látható: a baleset előtt brutális porvihar volt az autópályán, gyakorlatilag semmit sem lehetett látni.

@istvanarki

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

♬ eredeti hang - istvanarki

Az alábbi felvételen pedig egy kamionos szemszögéből láthatjuk, mit lehetett látni tegnap az M1-esen a porviharban. Gyakorlatilag semmit:

@nivirotur

♬ F..k that - Bastard!

Alábbi galériánkban több fotót is láthatsz a helyszínről:

Címlapkép: Lakatos Péter, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem