13 °C Budapest
Busy highway with fast moving vehicles in beautiful sunset in Hungary

Hétfőtől újra megnyitja ügyfélszolgálati irodáit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató

2021. április 18. 19:36

Hétfőtől ismét megnyitja ügyfélszolgálati irodáit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.), a koronavírus-járvány miatt bevezetett kormányzati védelmi intézkedések fokozatos feloldásának köszönhetően - közölte a társaság csütörtökön

A NÚSZ Zrt. mindent megtesz az ügyfeleinek és dolgozóinak egészségének megőrzése érdekében, ezért az ügyfélszolgálati irodákban - azok méretétől függően - egyszerre egy vagy két ügyfél tartózkodhat. Az ügyféltérben mindenki számára kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése és a belépést követően a kihelyezett kézfertőtlenítő használata.

A társaság arra kéri ügyfeleit, hogy a várakozás közben is tartsák be a legalább másfél méteres védőtávolságot, lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzenek, és készpénz helyett bankkártyával fizessenek. Egyúttal arra is felhívták a figyelmet, hogy betegen, lázasan ne keressék fel az irodákat. A társaság 19 ügyfélszolgálati irodájának elérhetőségéről és nyitva tartásáról a nemzetiutdij.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?