2019. július 16. kedd Valter

Őrült sokat költenek a magyarok szerencsejátékra: ez a legnépszerűbb

  • 24.hu
  • 2019. július 12. péntek 09:30

Ötöslottóval játszanak a legtöbben itthon, de már bőven nem arra költenek a legtöbbet a magyar szerencsevadászok, Tippmixre és kaparós sorsjegyre bőventöbb pénz megy el - számol be a 24.hu.

Az állami játékszervező-monopólium, a Szerencsejáték Zrt. tavaly 491,1 milliárd forint árbevételt ért el, 12 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A bevételek harmada a Tippmix offline fogadásból jött be, és ha hozzávesszük a Tippmixpro online játékot is, a kettő együtt már majdnem a teljes szerencsejáték-bevétel felét adja ki. A legnépszerűbb Ötöslottó már csak 8,99 százalékot hoz, így lecsúszott a képzeletbeli dobogóról.

  • sportfogadásra 231,1 milliárd forint jutott
  • számsorsjátékra 147,4 milliárd forint 
  • sorsjegyekre 111,9 milliárd forintot költöttünk

A játékok több mint felénél nőtt az árbevétel, a hagyományos lottójátékoknál és a Jokernél, a Luxornál, valamint a Totónál azonban visszaesés volt. 20 százalék felett nőtt az Eurojackpot, a kaparós sorsjegyek és a Tippmixpro bevétele - olvasható a portálon.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk