2020. október 20. kedd Vendel

Itt a Decathlon bejelentése: ekkortól nyitnak újra az áruházak


Újranyitnak a budapesti és Pest megyei Decathlon áruházak, minden sportbolt egységesen 10 és 18 óra között lesz majd nyitva, a hét minden napján, a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett.

A kormányrendelet értelmében hétfőn a Decathlon újra kinyitja budapesti és Pest megyei üzleteit. Minden áruház egységesen 10 és 18 óra között lesz majd nyitva, a hét minden napján, a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett. Limitálják az üzletekben egyszerre tartózkodók számát és arra kérik vásárlóikat, viseljenek maszkot a vásárlásaik során.

Több intézkedést is hoztunk annak érdekében, hogy garantálni tudjuk vásárlóink és kollégáink biztonságát. Fővárosi és Pest megyei áruházainkban is ugyanúgy limitálni fogjuk az egyszerre bent tartózkodók számát, ezzel szeretnénk segíteni a biztonságos, legalább 1,5 méteres távolság betartását. Minden vásárlót arra kérünk, viseljen maszkot, érkezzen egyedül és vásároljon hatékonyan

- ismertette a főbb biztonsági intézkedéseket Herczeg Lilla, vállalati kommunikációs igazgató. A további intézkedésekről a Decathlon weboldalán lehet majd tájékozódni.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó