15 °C Budapest

Ilyen akció idén már nem lesz: indul a roham a Tescóban, Lidlben

2018. május 25. 11:03

Közeleg a gyereknap, a szülők nagy része készül valamilyen meglepetéssel a gyerekeknek. Egy korábbi kutatás szerint a legtöbben 2 és 5 ezer forint közötti összegből oldják meg az ajándékvásárlást. Utánanéztünk, a különböző áruházláncokban mit vásárolhatunk meg a gyerekeknek akciósan.

Május utolsó hétvégéje a gyerekekről szól. A szülők, nagyszülők többsége készül valamilyen meglepetéssel a gyerekeknek, próbálják minél emlékezetesebbé tenni a gyereknapot számukra. Nem sajnálják a pénzt a közös programokra és játékokra. A több Játéksziget üzletet üzemeltető Formatex Kft. korábbi felmérése szerint a szülők  80 százaléka készül valamilyen meglepetéssel május utolsó vasárnapjára.

A kutatás szerint a családok nagy részénél a gyerekek valamilyen tárgyat, vagyis játékot, könyvet kapnak, és sokan szerveznek valamilyen közös programot is az ünnep alkalmából. A programokra és az ajándékokra a megkérdezett szülők 27 százaléka 2-5 ezer forint között költ, de a válaszadók 19 százaléka 5000-7500 forintot is kiad ez alkalomból. A megkérdezett szülők több mint 20 százaléka válaszolta azt, hogy gyereknapra akár 10 ezer forintot is áldoznak az ajándékokra, és a válaszadók közel 16 százaléka általában 10 és 20 ezer forint közötti összeget költ gyereknapkor.

Az ajándékok között továbbra is a játékok a legnépszerűbbek, majd a könyv és az édesség következik, de sokan lepik meg a gyereküket kedvenc ételükkel is. Sportszereket és ruhát a szülők 15 százaléka készül adni gyerekének.  Érdemes azonban előre átgondolni, mire mennyit szeretnénk költeni a hétvégén, ugyanis ha terv nélkül vágunk bele a gyereknapi fergetegbe, könnyen olyan költésekbe is bele szaladhatunk, amik igencsak megcsorbíthatják a családi kasszát. Ennek apropóján most megnéztük, hogy a legnagyobb magyarországi áruházak polcai között, milyen akcióra lelhetnek azok, akik a nagybevásárlással kötnék egybe az ajándékok beszerzését is.

Tesco

A Tescóban rengeteg játék lesz 20 százalék kedvezménnyel kapható. Ilyenek például a V-tech játékok, Thomas és barátai vagy különböző távirányítású autók is. A Monopoly társasjátékok darabja 5 990, míg az EnchanTimals játékfigurák 5 990 forintba kerülnek. Az édes szájú lurkók is örülhetnek persze, hiszen a Danette puding 399, a Nesquik csoki 79, míg a Smarties 139 forintba kerül.

Ennél is több Tescós akcióért fusd át a hipermarket 21. heti kínálatát!

Lidl

A Lidlben a Vitatigris 199, a Kubu piskóta 49, a vajas keksz 69, míg a Smarties 119 forintba kerül. De a diszkont sorai között korzózva találhatunk fészekhintát 11 999, sima hintát 2 499, illetve ugrálóvárat is 12 999 forintért. Játékfigurákat is vásárolhatunk 499 forintért, de hogy ne csak a gyerkőcök járjanak jól beszerezhetünk asztalitenisz készletet is 3 499 forintért.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ha érdekelnek a Lidl további kedvezményei mindenképp fusd át a diszkont aktuális kiadványát!

Aldi

Az Aldiban a Dinoszaurusz élménymedence 14 990, míg a vízi csúszda 3 499 forintba kerül, de találhatunk kisebb gyerekmedencéket is 4 999 forintos áron. Ha egy nagyobb beruházással lepnénk meg nem csak a gyerekeket, hanem az egész családot, akkor az Aldiban találhatunk komplett kültéri pingpongasztalt 119 990 forintért. Ebben a diszkontban is találunk megannyi kedvezményes édességet is, a Kinder Schoko-Bons 999, az M&M’s drazsé 479, míg többféle Chio chips 399 forintba kerül csomagonként.

További Aldis akcióékért kattintsd ide!

Auchan

Az Auchanban a Natec Genesis gamer szék 39 990, a Huawei Y6 pedig 32 990 forintba kerül, de a hipermarketben találunk még műanyag játékházat 17 900, illetve Trambulint is 24 999-64 990 forintig. Ebben az üzletben is sok kedvezményes édesség várja a vásárlókat. Ezek közül például a Haribo gumicukorka 199, a Chipicao croissant 129, illetve a Corny big szelet 179 forintba kerül.

További auchanos akciókért fusd át az áruház aktuális akciós kiadványát!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm