Edinburgh, Scotland, UK - 21st March 2011: Front entrance sign of a Tesco Superstore supermarket at the Hermiston Gait Retail Park in Edinburgh. Tesco divide their UK stores into six categories, with superstores such as this one being classed as a large supermarket.

Ennyit a Clubcard-programról? Kemény jogi vita után súlyos változásról döntött a Tesco

2024. április 16. 14:45

A Tesco jelentős változtatásokat hajtott végre Clubcard hűségprogramjának promócióiban, melyre azért volt szükség, mert nemrég jogi perpatvarba keveredtek a Lidl-el - jelentette a The Sun.

A Tesco jelentős változtatásokat hajtott végre Clubcard hűségprogramjának promócióiban, miután nemrégiben elvesztett egy jogi csatát a Lidl-lel szemben. A vita középpontjában a Clubcard promóciós anyagainak dizájnja állt, amely jelentős hasonlóságot mutatott a Lidl védjegyoltalmazott logójával. A bíróság döntése után a Tesco kötelezettséget vállalt arra, hogy megváltoztatja az említett logót.

Az új dizájn már megtekinthető a Tesco mobilalkalmazásában, azonban az online felületeken még nem vezették be. A változások elsődlegesen egy új grafikai elem behozatalát jelentik, amely eltér a korábban használt sárga kör motívumától. Helyette egy négyzet és téglalap alakú dizájn került alkalmazásra, ugyanazzal a sárga és kék színkombinációval.

A Tesco hűségprogramja továbbra is lehetővé teszi tagjai számára, hogy több mint 8000 termék esetében élvezhessék az árkedvezményeket. A vállalat hangsúlyozza, hogy a Clubcard Árak program fontos része marad annak elkötelezettségének vásárlói felé, ígérve hetente mintegy 8000 ajánlatot különböző termékkategóriákban.

A jogi perpatvar még 2020-ban kezdődött, amikor a Lidl pert indított a Tesco ellen, amiért az hasonló logót használt promóciós anyagaiban. A brit Legfelsőbb Bíróság és később a fellebbviteli bíróság is a Lidl javára döntött. Ennek eredményeképpen a Tesco kötelezettséget vállalt arra, hogy frissíti Clubcard árak logóját. Erről bővebben mi is írtunk korábban, ezt itt olvashatod el újra:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ezen túlmenően a Tesco bevezette az egységárak feltüntetését Clubcard árcédulák esetén is üzleteiben. Ez lehetővé teszi vásárlók számára, hogy könnyebben összehasonlíthassák az árakat és megtalálhassák a legjobb ajánlatokat. A Clubcard rendszer továbbra is pontgyűjtést tesz lehetővé vásárlásaik során, mely pontok beválthatók élelmiszer- vagy más jutalomutalványokra. Az utalványok felhasználhatók közvetlenül üzletekben vagy megduplázva jutalmazott partnereknél.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem