16 °C Budapest

Címke: tesco online bevásárlás (18 cikk)

MTI | 2013. június 26. 15:06

A Tesco nagy bejelentése: Szegeden is jön az online bevásárlás

Mintegy félszáz munkahelyet teremtett a Tesco Global Áruházak Zrt. azzal, hogy elindította első vidéki online bevásárló szolgáltatását Szegeden - tájékoztatta a cég e-kereskedelmi vezetője szerdán, szegedi sajtótájékoztatóján az MTI-t.

Orosz Márton | 2013. április 16. 10:22

Kiderült: óriási terhet cipel a magyar Tesco

Izgalmas számok láttak napvilágot a magyar online kereskedelemről. A felmérések szerint a magyar nyelvű honlappal rendelkező webáruházak száma 5-6 ezerre becsülhető, azonban közülük mindössze 1200 olyan van, ami rendszeresen (legalább havonta) frissíti termékkínálatát. Kérdés, hogy a maradék 5 ezer mit is csinál pontosan, és persze az is, hogy megbízhatunk-e bennük... A Tesco felelőssége ugyanakkor óriási a netes kereskedelemben.

Pénzcentrum | 2013. március 27. 12:04

Tesco netes vásárlás: kitálalnak a vásárlók

Múlt csütörtökön indította el online vásárlási üzletágát a magyarországi Tesco. A Pénzcentrum.hu az elsők között volt, akik online rendeltek az áruházlánctól, olvasóinkat pedig arra kértük, osszák meg velünk friss tapasztalataikat. Szép számmal érkeztek olvasói levelek, a legérdekesebbekből válogattunk.

Orosz Márton | 2013. március 21. 14:37

Tesco: elindult az online bevásárlás Magyarországon

Csütörtök délután elindult a Tesco Magyarország Online Bevásárlás oldala. Egyes prognózisok szerint az áruházlánc piacra lépése egy új korszak kezdetét jelentheti, hiszen a Tesco piaci súlya és hatalmas marketing-gépezete tömegeket ösztönözhet az online vásárlásra, ráadásul sok olyan fogyasztót is megmozgathat, aki eddig tartózkodott az internetes rendeléstől. Az biztos, hogy egyelőre csak Budapestre, Pest-és Fejér-megyébe szállítanak, valamint nem lehet készpénzzel fizetni.