fresh cheeseburger with glass of cola and pile of french fries on wooden table

Meglepő újítást leplezett le a McDonald's: ezzel tarolhatják le Magyarországot is?

2024. április 14. 13:10

Új marketingkampányt indított a McDonald's: olyan plakátokkal állt elő Hollandiában, melyek semmilyen vizuális elemet nem tartalmaznak, csak sültkrumpli illatot árasztanak.

Egyedülálló marketingkampányt indított Hollandiában a McDonald's. Az akció keretében olyan különleges óriásplakátokat helyeznek ki, amelyek sültkrumpli illatot árasztanak - írja a Business Insider. Ezek a hirdetőtáblák semmilyen vizuális elemet nem tartalmaznak, még a McDonald's ismert aranyíves logóját sem. A vállalat szerint az illat maga elég ahhoz, hogy közvetítse az üzenetet.

Az erről szóló közlemény szerint ezek az óriásplakátok olyan helyeken találhatók majd meg, amelyek 650 méteres távolságra vannak az éttermektől. Stijn Mentrop-Huliselan, a hollandiai McDonald's marketingigazgatója a kampány elmondta, hogy bár márkaértékeik jelentős része vizuális elemeken alapul, az illatok használata új dimenziót nyit a reklámokban. Azok ugyanis képesek erőteljes és érzelmi emlékeket felidézni, így ezáltal az emberek számára emlékezetesebbé tehetik a McDonald's-ban töltött időt.

Ezenfelül a McDonald's bejelentette azt is, hogy partnerségre lép a Krispy Kreme-mal, aminek értelmében 2026-ig minden amerikai üzletükben kaphatók lesznek a Krispy Kreme fánkok. A pontos részleteket és az érintett üzletek számát még nem tették közzé.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem