21 °C Budapest
Egy csapásra milliárdos lehetsz: már csak szombatig kell várni

Egy csapásra milliárdos lehetsz: már csak szombatig kell várni

2020. november 26. 13:01

Az Ötöslottó e heti várható főnyereménye 18 heti halmozódást követően már közel 3,5 milliárd forint, de a Hatoslottó jackpotja is átlépte az 1 milliárd forintos összeghatárt. A játékosok ráadásul szombatig még részt vehetnek a Novemberi Extra Szerencsenapok akcióban is. A szombati lottóshowban a magyar népzene egyik legkiemelkedőbb alakja, Pál István "Szalonna" mellett az Intim Torna Illegál alternatív rockzenekar gondoskodik a nézők szórakozásáról.

Ezen a hétvégén ismét érdemes figyelemmel kísérni az Ötös- és Hatoslottó sorsolást, hiszen milliárdos főnyeremények és neves előadók várják a nézőket. A SzerencseSzombat lottóshow első felében, a Luxor sorsolás alatt a Magyar Népdal és Népköltészet hetének alkalmából a meghívott vendég Pál István "Szalonna", Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész, érdemes művész és népzenegyűjtő lesz. A műsor második felében, így az Ötöslottó nyerőszámainak kisorsolása közben az Intim Torna Illegál nevű alternatív rockzenekar szórakoztatja majd a nézőket. Az együttes 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekarává nőtte ki magát, amelyet dallamos slágereivel a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciójaként tartanak számon.

A Szerencsejáték Zrt. Novemberi Extra Szerencsenapok akciójában még november 28-ig, azaz szombatig részt vehetnek a játékosok. Az akció napi és ráadás sorsolásán való automatikus részvételhez az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében egy szelvényen legalább 1800 forint, míg a Luxor esetében egy szelvényen legalább 1000 forint értékben kell játszani (amely értékekbe a Joker játék(ok) értéke nem számít bele) bármely játékmódban. Az akciós játékok között az Ötöslottó esetében 1 millió forint és 45 x 100 ezer forint napi, valamint 10 millió forint ráadás, a Hatoslottó esetében 1 millió forint napi, valamint 1 x 10 millió forint ráadás, míg a Luxor estében 300 ezer forint napi, valamint 3 millió forint ráadás nyereményt sorsolnak ki.

A SzerencseSzombat lottóshowt november 28-án szombaton 18:40-től, a Hatoslottó sorsolást pedig november 29-én vasárnap 16:00 órától követhetik figyelemmel a Duna Televízión.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?