18 °C Budapest

Bődületes sorsjegy-lázban égnek a magyarok: új kaparós érkezett

2020. szeptember 4. 12:02

Szeptember 4-én vezeti be a Szerencsejáték Zrt. legújabb, exkluzív kivitelű Kincseskamra elnevezésű sorsjegyét. A csillogó drágakövekkel és aranyérmékkel díszített sorsjegy az akár 75 millió forintos főnyeremény mellett 5 darab 10 millió és 15 darab 1 millió forintos nyereménnyel is kecsegtet.

A felnőtt magyarok kedvelik a sorsjegyeket, az Ötöslottó után a kaparósokkal játszanak legszívesebben, éppen ezért a Szerencsejáték Zrt. időről időre új termék kibocsátásával kedvez a játékosoknak - áll a társaság friss közleményében.

A Szerencsejáték Zrt. friss kutatásából kiderül, hogy itthon a megkérdezettek 79%-a szokott kaparóst venni. 19% igen elkötelezett vásárló, aki hetente játszik, 22 százalék pedig havi rendszerességgel vásárol sorsjegyet. A felmérésből az is kiderül, hogy legtöbben egy pozitív esemény, vagy csupán egy derűs nap alkalmával próbálnak szerencsét sorsjeggyel, a játék tehát a jókedvhez és az élményhez kapcsolódik, a pénzszerzési lehetőség csupán másodlagos faktor a döntésnél.

Az új sorsjegyek népszerűsége általában hamar megugrik; tízből nyolc sorsjegy-játékos szokott legalább alkalmanként vásárolni a legújabb kaparósból, 19 százalékuk kifejezetten rendszeresen választ az új sorsjegyek közül, a leginkább elkötelezett sorsjegy játékosoknak pedig közel fele próbálja ki őket rendszeresen.

A hazai lottótársaság újonnan kibocsátott Kincseskamra elnevezésű sorsjegye kétezer forintba kerül, 10 darab egyszerű játékot tartalmaz és akár 75 millió forintot is lehet vele nyerni. Az új termék exkluzív kivitelű, amelynek ablakát - egy perforáció mentén - kinyitva olyan érzést kelt, mintha egy valódi kincseskamrába lépnénk be, amely tele van mesés keleti kincsekkel.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az 1., 3., 5., 7. és 9. játékban az a termék nyer, ahol a játékos egy játékban a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólumot talál. A 2., 4., 6., 8. és 10. játékban pedig az, amelyen a játékos egy játékban a kaparófelület alatt a "NYERŐ SZÁMOK" felirat által rejtettek valamelyikét megtalálja az "ÖN SZÁMAI" felirat alatti számok között.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem