6 °C Budapest
Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: egy bőröndnyi pénz a főnyeremény

Ilyen sorsjegy még nem volt Magyarországon: egy bőröndnyi pénz a főnyeremény

2020. május 8. 10:49

A Szerencsejáték Zrt. egyik legdinamikusabban fejlődő termékcsoportja a kaparós sorsjegyek, amelyek minden korosztály számára vonzó lehetőséget kínálnak. Egy friss kutatás eredményei most fényt derítenek a sorsjegyjátékosok motivációira, illetve a termék sikerének titkára.

A sorsjegyek a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban, a Szerencsejáték Zrt. termékei közül talán ezek azok, amelyek a legszélesebb vásárlói kört érik el. A legfrissebb kutatásokból kiderül, hogy a vásárlók többsége a kis nyereménnyel is elégedett, de vásárláskor és a sorsjegy kiválasztásakor a főnyeremény is vonzó tényező számukra. A játék rendkívül gyors, hiszen lekaparás után azonnal megtudhatjuk, szerencsénk volt-e, ez pedig szintén kedvelt tulajdonsága ezen terméknek. A megkérdezett sorsjegyvásárlók közel kétharmada (61%) vesz azért sorsjegyet, mert szeretne egy kisebb összeget nyerni, 36%-ukat a főnyeremény, szintén 36%-ukat pedig főként a játék gyorsasága motiválja. A játékélmény és -izgalom szintén nagy szerepet játszik, mindkettő a kutatásban résztvevők 34-34%-át ösztönzi játszásra. A megkérdezettek 23%-a vásárolja mindig ugyanazt a sorsjegyet, 24% pedig általában a kedvencét veszi meg, és a megszokott játéka mellett időnként kipróbál más sorsjegyeket is.

Az érdeklődők május 8-tól az 1000 forintos Pénzes bőrönd sorsjeggyel is próbára tehetik szerencséjüket, amelynek különlegessége, hogy 8 darab kinyitható felületet rejt. Grafikájának köszönhetően az egyes ablakok felnyitásakor valóban úgy érezhetjük, mintha egy-egy pénzzel teli bőrönd tartalmát tárnánk fel. Eddig még nem alkalmazott megoldás továbbá az is, hogy a felnyitható ablakokon is található kaparófelület, amely duplájára növeli a játékmezőt, illetve fokozza a játékélményt is.

Íme az új sorsjegy: 50 milliót lehet vele kaszálni! Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A Pénzes bőrönd sorsjegy nyolc egyszerű és gyors játékot tartalmaz, amelyekben 3 egyforma szimbólumot kell megtalálnunk ahhoz, hogy nyerjünk. A játékmenetet a duplázó és a triplázó szimbólum időnkénti felbukkanása színesíti, amellyel az adott játékban elérhető nyereményünket megkétszerezhetjük vagy megháromszorozhatjuk.

Egy sorsjeggyel 8 nyeremény is elérhető, a főnyeremény pedig 50 millió forint.

A sorsjegyek egyelőre az online értékesítési csatornákon nem érhetők el, a játékosok így a lottózókban és egyéb értékesítőhelyeken juthatnak hozzá a Pénzes bőrönd sorsjegyhez. Aki lottózóba, vagy üzlethelyiségekbe tér be, ne feledje, hogy kötelező a száj és orr eltakarására alkalmas maszk viselése, azonban a 9 és 12 óra közötti, életkorhoz kötött belépési korlátozás a lottózókra nem vonatkozik.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Címlapkép: Szerencsejáték Zrt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 13. kedd
Ida
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 13. 11:55