15 °C Budapest
Premier: így nézheted meg ingyen Martin Scorsese új gengszterfilmjét, Az írt

Premier: így nézheted meg ingyen Martin Scorsese új gengszterfilmjét, Az írt

2019. november 27. 15:01

Mától tekinthető meg Martin Scorsese legújabb genszterfilmje, Az ír (The Irishman) a Netlixen szinkronosan. Ráadásul nem kizárólag a streamingen, hanem végre már moziban is nézhető a Netflix filmje. 

A film főbb szerepeiben Robert De Nirót, Al Pacinót és Joe Pscit láthatjuk, egyikőjüktől sem áll távol a gengszterszerep. A 77 éves Martin Scorsese a kritikai visszhangok alapján még mindig zseniálisan nyúl a maffiatémához. Az ír műfaját tekintve életrajzi dráma, krimi, játékideje "mindössze" 209 perc. 

A Netlix nem olyan rég tette elérhetővé fejlesztését, a magyar lokalizált platformot. Azok, akik még nem előfizetők, kipróbálhatják 30 napig ingyen a streaminget a próbaidőszakban. Ez azt jelenti, hogy most akár az egész család ingyen megnézheti Scorsese legújabb filmjét, míg moziban valószínűleg egyedül sem úszhatjuk meg 1500 forint alatt. 

A magyar streaming számára mérföldkő a Netflix lokalizált platformja. A szolgáltatónak többféle csomagja is elérhető: az Alap csomagot 2490 forintért igényelhetjük, ebben az esetben egyidőben egy eszközön lehet futtatni az SD minőségű műsort. A Standard csomag hasonlóan az (1890 forintos) HBO GO havi előfizetéshez HD minőséget kínál egy időben két eszközzel, 3190 forintért. Van még Prémium csomagjuk is, melynek havidíja 3999 forint, ez esetben Ultra HD minőségben,

akár 4 eszközön is használhatjuk egyszerre a szolgáltatást.

Mindeközben az HBO GO megemelte az előfizetése árát: a korábban 1490 forintos havidíjért igényelhető szolgáltatás november 21-től egységesen a régi és új felhasználóknak is 1890 forintba kerül. Ezért a havidíjért HD minőségben érhetik el a tartalmakat a felhasználók egyszerre akár két eszközön - telefonon, TV-n, tableten, stb. (regisztrálni többet is lehet, viszont egyszerre nézni csak kettőn). 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az európai tartalmak mennyiségét is szeretnénk növelni, hogy még több olyan magasan jegyzett sorozatot mutathassunk be, mint A falka, Az árnyak, vagy az Időbevándorlók

- írták. Az HBO GO még így is versenyképesebb, az árát tekintve, a magyar piacon. Viszont valószínű, hogy a nézők számára nem azon a 600 forint különbségen múlik majd, melyik streamingre fizetnek elő, hanem a tartalmon, és a minőségen. A nagy streaming-háborúban a magyar nézők kegyeiért döntő lehet, hogy az ilyen nagy érdeklődésre számottartó filmek, mint Az ír csak a Netflixen nézhető. Egyelőre azt látjuk, hogy az HBO GO az olyan sorozataival, mint például a Watchmen, vagy a Csernobil volt törekszik rá, hogy magyar előfizetői száma megmaradjon, illetve emelkedjen, míg a Netflix most rágyúrt a filmekre is.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?