27 °C Budapest

Címke: gengszter (14 cikk)

Pénzcentrum | 2013. május 13. 17:05

Bonyolódik a magyar sztárcsalád drámája: ez a devizahitel átka?

Bankszámla is mínuszba került Zana Józsefnek, Ganxsta Zolee apjának, aki már mindenét pénzé próbálja tenni csakhogy meneküljenek a devizaadósságtól. Egyetlen reményük az, hogy a bank meghosszabbítja a kölcsön futamidejét.

Pénzcentrum | 2010. november 7. 19:00

Nem bírja felfogni, hogy meggazdagodott! Belefullad a készpénzbe a celeb

A new yorki születésű Curtis James Jackson ismertebb nevén 50 cent láthatóan nincs tisztában azzal, miként kell bánni a pénzzel. Büszkén pózol a megkeresett bankjegyekkel és ezeket a képeket a világhálón közzé is teszi. Pedig a képen szereplő fél millió dollárnak jobb helye lenne a bankban, vagy a tőzsdén, mint a rapper párnája alatt.

Pénzcentrum | 2009. június 7. 14:02

Saját szigetet vett a legnagyobb kalóz

"Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elől. Itt minden teljesen nyugodt. Ha érzem, hogy az aksim már kezd leolvadni, összepakolunk, és odautazunk." - mondta Johnny Depp egy interjújában.

Pénzcentrum | 2009. április 3. 13:00

Holtában is lakásárat duplázott az adócsaló gengszter!

A napokban 450 ezer dollárért dobták piacra a legendává vált gengszter, Al Capone egykori házát. A hatszobás, kétgenerációs ingatlan Chicago egyik déli kerületében található, ahol a környékbeli hasonló ingatlanok mindössze feleennyibe kerülnek.

Pénzcentrum | 2008. május 30. 11:00

A Balkán biztonságosabb, mint Nyugat-Európa!

Az ENSZ felmérése szerint Európa egyik legbiztonságosabb részének tartják a balkáni országokat, amelyek korábban a bűnözés és a háborúk melegágyának számítottak. Habár a szervezett bűnözés, és annak a politikai és üzleti élethez való kapcsolata továbbra is komoly kihívást jelent az itteni nemzetek számára...