34 °C Budapest
Egy budai villa árát verte el Tóth Vera: erre költötte a vagyont

Egy budai villa árát verte el Tóth Vera: erre költötte a vagyont

2019. október 30. 18:30

Bevallása szerint egy budai luxusvilla árát költötte el teljesen felesleges holmikra Tóth Vera. A Megasztár első évadának győztese így dolgozta fel a hirtelen jött gazdagságot, de ez idő alatt sokan kihasználták. Végül pszichológusa nyitotta fel a szemét, ma már nem veri el a pénzét szükségtelen dolgokra.

Kedves voltam, velem bármit meg lehetett csinálni, sokan egyszerűen baleknak néztek és kihasználtak

- idézte a Blikk az énekesnőt.

Volt időszak, amikor szórtam a pénzt. Amikor az ember jön a csóriságból, majd megkapja az első fizetését, ami klasszisokkal magasabb, mint az apámé vagy az anyámé, akkor az azért egy furcsa érzés. Emlékszem, amikor az első turném volt, nem sokkal a Megasztár után, akkor az egyik fellépésre menet bementünk a helyi hipermarketbe. Mindent megvettem, ami a kezem ügyébe került, mert megtehettem. Azt sem felejtem el, hogy jött velem az akkori vokalistám, aki kinézett egy felsőt ott magának, és még azt is megvettem neki. Évekig ment ez, szerintem egy budai luxusvilla árát elköltöttem így, amit most már nagyon bánok

- mondta Tóth Vera, aki ma már megtanult bánni a pénzzel, és jobban kezeli a barátokat is. Hosszú ideig járt pszichológushoz, aki felnyitotta a szemét. "évekig kihasználtak, visszaéltek a jóindulatommal. A pszichológusom mondta, hogy szeretetkoldus voltam."

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 27. kedd
Olga, Liliána
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?