30 °C Budapest
Megindult a roham: gigászi akciókkal készül a Lidl, Tesco, Auchan

Megindult a roham: gigászi akciókkal készül a Lidl, Tesco, Auchan

2019. október 25. 11:05

A Pénzcentrum hétről hétre összegyűjti az áruházláncok legjobb akcióit, és mivel már egy hét sincs hátra halottak napjáig, ezen a héten a kedvezményes árú koszorúkat, sírdíszeket és mécseseket vesszük górcső alá.

Ismét csonka hét előtt állunk, november elseje, mindenszentek ünnepe ugyanis 2001 óta munkaszüneti nap. Milliók keresik fel a következő napokban szeretteik sírjait, virágot, mécsest visznek.

Az emlékezők többsége átlagosan 10-15 ezer forintot költ mindenszentek és halottak napján.

A roham már hetekkel ezelőtt elkezdődött és várhatóan még a következő napokban is kitart. De nem csak virágboltokban és temetők környékén lehet megvenni a sírravalókat, hanem a nagy áruházláncok is meglovagolják akcióikkal ezt az időszakot. 

Aldi

Az Aldi akciós újságban a meleg ruhák mellett (amire jövő héten amúgy már tényleg szükségünk lesz) a halottak napjának kellékei is helyet kaptak: 2 darab nagymérető temetői olajmécsest 100 forint kedvezménnyel, 499 forintért vásárolhatod meg, de ugyanennyibe kerül 50 darab teamécses is. Koszorúk helyett inkább a manapság divatos "temetői díszt" kínálják a diszkontok 1999 forintért.

KATT: Lapozd át az Aldi e heti akciós újságját is

Lidl

Persze az sem fog csalódni, aki inkább a Lidl üzleteibe szokott járni, mécsesből, virágból itt sincs hiány. A sírdísz itt 1799 forintba kerül, a sírkoszorú 2299 forintba. Az ilyenkor népszerű gömbfejű krizantém szálja 250 forint, ezt hármasával lehet megvásárolni 749 forintért, a 35 cm-es cserepes krizantém 1999 forint.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

KATT: Még több kedvezményes ajánlatért nézd meg a Lidl akciós kiadványát is

Tesco

Az akciós újság szerint a Tesco idén inkább a mécsesekre erősített rá: 20 százalékos kedvezménnyel kínálja számos termékét. A kétdarabos 80 g-os üvegmécses 239 forint, a 120 grammos előkelő kristály mécses 799 forint, cserébe viszont 28 cm magas és az ígéret szerint 36 órán keresztül ég. Kicsit borsosabb az ára az Artemis mécsesnek, 1999 forint, viszont 60 órán keresztül ég.

KATT: Nézd meg, milyen akciókkal vár a Tesco a héten

Auchan

Végül, de nem utolsó sorban érdemes az Auchan akciói között is szétnézni: a mécses darabját már 69 forinttól meg lehet vásárolni, koszorú pedig 1290 forintért is van, sírdísz 2490 forinttól kapható. A 14 cm-es cserepes krizantém 279 forintba kerül.

KATT: Fusd át a Auchan e heti akciós újságját!

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. július 31. szombat
Oszkár
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?