Ilyen is ritkán van az Ötös- és Hatoslottón: minden játékosnak érdemes tudnia

Ilyen is ritkán van az Ötös- és Hatoslottón: minden játékosnak érdemes tudnia

2019. október 25. 13:00

16 hét halmozódás után sem született telitalálat a Szerencsejáték Zrt. legismertebb játékain, így tovább emelkedik az e heti várható főnyeremények összege. Míg a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, addig az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Kéz a kézben halad az Ötös- és Hatoslottó várható főnyereménye, hiszen mindkét játék esetében 4 hónapja nem született telitalálat. 2019. 43. héten megnyerhető 1,98 milliárd forintos Ötöslottó jackpot az idei év második legnagyobb lottónyereménye lehet (az első szintén ehhez a játékhoz fűződik), abban az esetben pedig, ha a Hatoslottó nyerőszámait sikerül eltalálnia egy szerencsésnek, a játék több mint 30 éves történetének 5. legnagyobb nyereménye lehet az övé.

A 2019-es év mögöttünk hagyott időszaka igazán mozgalmas volt mindkét játék esetében: az Ötöslottón megnyerték a játék történetének harmadik legnagyobb, 4,194 milliárd forintos, a Hatoslottón pedig a második legnagyobb, 1,688 milliárd forintos főnyereményét. Emellett a Hatoslottó játék esetében egy 877 millió forintot meghaladó, az Ötöslottón pedig 1,1 milliárd forintot meghaladó nyeremény is született.

Összegezve az idei évet, kizárólag csak ezt a két játékot figyelembe véve, már több mint 8 milliárd forint került a legszerencsésebbekhez. Érdemes tehát beikszelni azt az öt, illetve hat számot, amelyekkel bárki beírhatja magát a magyar lottótörténelembe.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20