31 °C Budapest
Ilyen is ritkán van az Ötös- és Hatoslottón: minden játékosnak érdemes tudnia

Ilyen is ritkán van az Ötös- és Hatoslottón: minden játékosnak érdemes tudnia

2019. október 25. 13:00

16 hét halmozódás után sem született telitalálat a Szerencsejáték Zrt. legismertebb játékain, így tovább emelkedik az e heti várható főnyeremények összege. Míg a Hatoslottó jackpotja megközelíti az 1,4 milliárd forintot, addig az Ötöslottó esetében közel 2 milliárd forint várja a játékosokat.

Kéz a kézben halad az Ötös- és Hatoslottó várható főnyereménye, hiszen mindkét játék esetében 4 hónapja nem született telitalálat. 2019. 43. héten megnyerhető 1,98 milliárd forintos Ötöslottó jackpot az idei év második legnagyobb lottónyereménye lehet (az első szintén ehhez a játékhoz fűződik), abban az esetben pedig, ha a Hatoslottó nyerőszámait sikerül eltalálnia egy szerencsésnek, a játék több mint 30 éves történetének 5. legnagyobb nyereménye lehet az övé.

A 2019-es év mögöttünk hagyott időszaka igazán mozgalmas volt mindkét játék esetében: az Ötöslottón megnyerték a játék történetének harmadik legnagyobb, 4,194 milliárd forintos, a Hatoslottón pedig a második legnagyobb, 1,688 milliárd forintos főnyereményét. Emellett a Hatoslottó játék esetében egy 877 millió forintot meghaladó, az Ötöslottón pedig 1,1 milliárd forintot meghaladó nyeremény is született.

Összegezve az idei évet, kizárólag csak ezt a két játékot figyelembe véve, már több mint 8 milliárd forint került a legszerencsésebbekhez. Érdemes tehát beikszelni azt az öt, illetve hat számot, amelyekkel bárki beírhatja magát a magyar lottótörténelembe.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?