Elindult a grillszezon: a prémium húsokat is keresik a vásárlók

Elindult a grillszezon: a prémium húsokat is keresik a vásárlók

2019. május 28. 17:15

Elindította idei grill-kampányát a Spar: az áruházlánc az élelmiszerek mellett a kerti sütögetéshez szükséges eszközökkel is készül.

Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország ügyvezető igazgatója az áruházlánc keddi sajtótájékoztatóján elmondta: a grillezés akár fél éven keresztül is meg tudja mozgatni a fogyasztókat. Az idei kampány április végén kezdődött, és hivatalosan augusztus 20-ig tart.

A kínálatban a hústermékek mellett megjelennek saját márkás szószok, saláták, grillsajtok is. Az áruházak kiemelt kínálattal készülnek a grillezéshez szükséges eszközökkel, például bográcsokkal, különböző faszenekkel, sőt, begyújtókéményekkel is. Kapható klasszikus BBQ töltényszmóker is, ami lehetővé teszi a több órás, alacsony hőmérsékletű sütést.

Az áruházakban évek óta egyre nagyobb a kereslet a szezonális grilltermékek iránt, növekszik a prémium kategóriás kínálat is, kapható például fűszerezett bárány-és borjúhús, érlelt Angus marha steak, vagy érlelt Angus sous-vide marhacomb steak is.

Az élelmiszerekhez különféle recepteket, grillezési tippeket is kapnak a vásárlók. A receptek mellett azt mutatják be, hogy a füstölőket, faszeneket, speciális sütési eszközöket hogyan érdemes használni.

NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?