12 °C Budapest
Veszélyes gyerekjátékot hív vissza a Lidl: azonnal vidd vissza!

Veszélyes gyerekjátékot hív vissza a Lidl: azonnal vidd vissza!

2019. május 27. 12:33

A gyerekek biztonsága érdekében visszahív egy gyerekjátékot a Lidl. A Playtive junior Fa játék elefántról apró, lenyelhető részek törhetnek le.

A vásárlók biztonsága érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívja azon Playtive junior Fa játék elefánt termékét, amelynek csomagolásán és a termék alsó oldalán az IAN 304083 azonosítószám, a HG04414 modellszám és a 11/2018 verziószám látható - írja honlapján a Lidl.

A visszahívás oka, hogy a kerekek rögzítése meglazulhat, ezáltal apró, lenyelhető részek keletkezhetnek. Az apró részek lenyelése babáknál és kisgyermekeknél sérülést okozhat. Ezért arra kérik a vásárlókat, ne használják tovább a terméket. A fent nevezett termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2019. április 4. és 2019. május 15. között volt kapható.

Kérjük vásárlóinkat, amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat - a vásárlást igazoló nyugta nélkül is -természetesen visszatérítjük

- írja a Lidl. A termékvisszahívás kizárólag a Playtive junior Fa játék elefánt (IAN 304083, HG04414, verziószám: 11/2018) terméküket érinti. A "Playtive junior" márka további termékeire, illetve más fajátékokra a visszahívás nem vonatkozik.

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?