Fontos változás az Aldiban: rengeteg terméket érint

2019. május 17. 20:01

Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács- és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az Aldi, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális, így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Az elmúlt évek során a magyar vásárlók is megkedvelték az Aldiban kapható különböző elektromos kéziszerszámokat, fúrókat, sarokcsiszolókat, illetve a kerti munkákhoz nélkülözhetetlen eszközöket. Az áruházlánc május 19-től a készlet erejéig kapható új, FERREX saját márkás eszközcsaládja a barkácsolók számára nyújt ideális megoldást a különböző munkafolyamatok elvégzésére, ráadásul univerzális Activ Energy akkumulátora egy másik problémára is választ ad: korábban a különböző elektromos kéziszerszámok és gépek eltérő foglalatú akkumulátorral működtek. Mostantól viszont minden eszköz ugyanazzal az Activ Energy akkumulátorral fúr, vág és darabol, ugyanis a FERREX termékcsaládja a fúrótól a sarokcsiszolóig, a láncfűrésztől a sövényvágóig számos terméket tartalmaz, és elegendő hozzájuk egy akkumulátort megvásárolni.

Egy akkumulátor - számos lehetőség

Igazi újdonság az Activ Energy 20, illetve 20/40 voltos Samsung cellás akkumulátora. Az akkut elég egyszer feltölteni és máris életet lehel számos készülékbe, mindegy, hogy beltéri, vagy kültéri munkáról van szó: az akku villámgyorsan átrakható egyik készülékből a másikba. Az akkumulátort a FERREX kínálatában megtalálható gépekhez lehet használni, hiszen az akku foglalata azonos. A 20 voltos akkumulátor minden 20 voltos FERREX termékben használható, a speciális 20/40 voltos akkumulátor pedig mind a 20, mind a 40 voltos termékekhez alkalmazható. Az akkumulátor külön vásárolható meg a termékekhez, valamint kapható hozzájuk nagy teljesítményű töltő is, így nem kell minden készülékhez külön töltőt és akkumulátort vásárolni, hiszen a jövőben érkező FERREX gépekhez is használható lesz mindkettő. Az akkumulátorokra 2, a töltőre 3 év jótállást biztosít az áruházlánc.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért is ajánlja akkumulátoros barkácseszközeit, melyek benzines társaiktól eltérően nem bocsájtanak ki működés közben szén-dioxidot, halkak, valamint nagy előnyük, hogy zavaró kábelek nélkül használhatók. Az Aldi a mindennapi barkácsoláshoz és kertfenntartáshoz is kínál termékeket, melyek megkönnyítik a mindennapokat, és az univerzális akkumulátornak köszönhetően jó áron érhetők el.

NEKED AJÁNLJUK
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 3. vasárnap
Kornélia
9. hét
Március 3.
A Sabin-csepp napja
Március 3.
Vadvédelmi világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm