29 °C Budapest
Fontos változás az Aldiban: rengeteg terméket érint

Fontos változás az Aldiban: rengeteg terméket érint

2019. május 17. 20:01

Új, FERREX névre keresztelt saját márkás barkács- és kertészeti munkákhoz használatos gépcsaládot vezet be kínálatába az Aldi, amelynek Activ Energy akkumulátora univerzális, így az egyes gépek között könnyen cserélhető.

Az elmúlt évek során a magyar vásárlók is megkedvelték az Aldiban kapható különböző elektromos kéziszerszámokat, fúrókat, sarokcsiszolókat, illetve a kerti munkákhoz nélkülözhetetlen eszközöket. Az áruházlánc május 19-től a készlet erejéig kapható új, FERREX saját márkás eszközcsaládja a barkácsolók számára nyújt ideális megoldást a különböző munkafolyamatok elvégzésére, ráadásul univerzális Activ Energy akkumulátora egy másik problémára is választ ad: korábban a különböző elektromos kéziszerszámok és gépek eltérő foglalatú akkumulátorral működtek. Mostantól viszont minden eszköz ugyanazzal az Activ Energy akkumulátorral fúr, vág és darabol, ugyanis a FERREX termékcsaládja a fúrótól a sarokcsiszolóig, a láncfűrésztől a sövényvágóig számos terméket tartalmaz, és elegendő hozzájuk egy akkumulátort megvásárolni.

Egy akkumulátor - számos lehetőség

Igazi újdonság az Activ Energy 20, illetve 20/40 voltos Samsung cellás akkumulátora. Az akkut elég egyszer feltölteni és máris életet lehel számos készülékbe, mindegy, hogy beltéri, vagy kültéri munkáról van szó: az akku villámgyorsan átrakható egyik készülékből a másikba. Az akkumulátort a FERREX kínálatában megtalálható gépekhez lehet használni, hiszen az akku foglalata azonos. A 20 voltos akkumulátor minden 20 voltos FERREX termékben használható, a speciális 20/40 voltos akkumulátor pedig mind a 20, mind a 40 voltos termékekhez alkalmazható. Az akkumulátor külön vásárolható meg a termékekhez, valamint kapható hozzájuk nagy teljesítményű töltő is, így nem kell minden készülékhez külön töltőt és akkumulátort vásárolni, hiszen a jövőben érkező FERREX gépekhez is használható lesz mindkettő. Az akkumulátorokra 2, a töltőre 3 év jótállást biztosít az áruházlánc.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, ezért is ajánlja akkumulátoros barkácseszközeit, melyek benzines társaiktól eltérően nem bocsájtanak ki működés közben szén-dioxidot, halkak, valamint nagy előnyük, hogy zavaró kábelek nélkül használhatók. Az Aldi a mindennapi barkácsoláshoz és kertfenntartáshoz is kínál termékeket, melyek megkönnyítik a mindennapokat, és az univerzális akkumulátornak köszönhetően jó áron érhetők el.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?