21 °C Budapest
Blokkon a bizonyíték: így spórol tízezreket egy profi magyar kuponozó

Blokkon a bizonyíték: így spórol tízezreket egy profi magyar kuponozó

2019. április 11. 11:32

Tegnap elstartolt a Glamour-napok: a DM-ben, és a Rossmannban már éltek a kuponok április 10-én. A tudatosan kuponozók előre készültek a "beautynapra", és több ezer forintot spóroltak meg a vásárlás ünnepén. Két olvasónk példáján keresztül mutatjuk be, mennyit lehet megtakarítani a kuponozással. 

Tegnap adtunk hírt arról, mi minden vár a shoppingolás szerelmeseire a Glamour-napokon. 2019-ben több mint 5000 üzletet vontak be az akciókba, összességében 320 márkára adnak 20-50 százalék kedvezményt a boltok a húsvét előtti hétvégén. A kuponok megszerzéséhez elég megvenni a Glamour áprilisi számát.

Olvasóink példáján mutatjuk be, hogy már a "nulladik napon" is mennyit lehet spórolni, ha valaki tudatosan készül a tavaszi kuponnapokra. A profi kuponozó előre megtervezte a vásárlást: listát készített a beszerzendő termékekről, csoportosította a kuponokat, és céltudatosan vásárolt. Ezzel a módszerrel tegnap már akár 10 ezer forintot is lehetett spórolni. 

A profi kuponozók így csinálják

Listával, előre kiválogatott kuponokkal veszik célba a boltokat. Az eredmény pedig nem maradt el. Az alábbi képen két olvasónk járt ugyanabban a Rossmann üzletben, és érvényesítették a kuponjaikat. Az egyik vásárlással cirka 7700, a másikkal 9300 forintot spóroltak meg. A jobboldali számla alján látható, hogy miután a Glamour-kuponokat érvényesítették a csökkentett összegre még a Rossmann+ saját 10 százalékos kuponját is lehetett érvényesíteni. 

Egyik olvasónk felkereste az akcióban szintén résztvevő DM-et is, itt 13194 forint helyett 7194 forintott fizetett, tehát 6100 forintot spórolt a vásárláson. Ha összeadjuk az összeget azzal, amit a Rossmann-vásárlásán spórolt, már az első napon 13800 forintot spórolt meg.

Kellemest a hasznossal

Ez pedig még csak a kezdet, hiszen a Glamour-napok gyakorlatilag csak most kezdődnek: április 11-14-ig több mint 5000 üzlet várja a boltkórosokat 20-50 százalékos kedvezményeivel. Még nem késő, hogy te is tudatosan felkészülj a vásárlásaidra: a felesleges pénzköltést úgy tudjuk hatásosan elkerülni, ha olvasónkhoz hasonlóan listával készülünk a shoppingolásra. Ha nem figyelünk, őrült összegeket kuponozhatunk el olyan dolgokra, amikre nincs is szükségünk. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A nagy tavaszi akciók, kuponnapok, leárazásokaz impulzusvásárlás csapdájába csalhatnak minket. Ettől az is megóvhat minket, ha előre készítünk költségvetést, mérlegeljük, valóban szükségünk van-e a vágyott termékekre. Attól is érdemes tartózkodni, hogy ha rossz passzban vagyunk, vásárlással derítsük jobb kedvre magunkat: a levertség miatt nehezebben szabunk határt a vágyainknak, mint máskor. 

Meggátolja a felesleges pénzköltést az is, ha célt adunk a vásárlásnak! A húsvét közeledtével egyre nagyobb lesz a roham a boltokban, ezért érdemes gondolni arra is előre, mit kell az ünnepig beszereznünk. Ha nem hagyjuk a vásárlást az utolsó pillanatokra, akkor akár a tartós élelmiszereket, édességeket, ajándékokat előre beszerezhetjük a kuponnapok alatt kedvezményesen. 

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?