12 °C Budapest
Újabb leállás a magyar banknál: mi lesz az ügyfelekkel?

Újabb leállás a magyar banknál: mi lesz az ügyfelekkel?

2018. szeptember 3. 12:00

Lassabban teljesülhetnek a tranzakciók a CIB Bank mobilalkalmazásában - írják a bank Facebook-oldalán.

Lassulás tapasztalható a CIB Bank mobilalkalmazásában - írják a bank Facebook-oldalán. A lassulást tapasztaló ügyfelek számára azt javasolják, hogy inkább az internetes böngészőből elérhető internetbankot használják.

A CIB-nél bankoló kollégáink azonban egyáltalán nem tudtak belépni a mobilalkalmazásba, csupán hibaüzenetet kaptak. Kerestük a bankot azzal kapcsolatban, hogy mikorra várható a hiba kijavítása, a válasz megérkezését követően frissítjük cikkünket.

Frissítés! Megkeresésünkre az alábbi választ kaptuk a bank kommunikációs osztályától, melyet változtatás nélkül közlünk:

"Az alkalmazás működik, de ahogy a Facebook oldalon is írtuk, a mobilalkalmazásban jelenleg lassabb lehet a tranzakciók teljesítése. Azoknak, akik az appban lassulást tapasztalnak, javasoljuk, hogy használják a bármilyen eszközön (PC, mobiltelefon, tablet) böngészőből elérhető CIB Bank Online internetbankot, mely az applikációval megegyező funkciókkal áll ügyfeleink rendelkezésére. Az internetbank a https://online.cib.hu/ címen érhető el. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk mindenkitől!"

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?