12 °C Budapest
Óriásit hibázott: Tescóban vett Legót, ez lett a vége

Óriásit hibázott: Tescóban vett Legót, ez lett a vége

2017. december 26. 19:00

Néhány családnak nem egészen úgy sikerült a karácsonyi ajándékozás, ahogy azt előre eltervezték. Mindannyian Technics Legót vásároltak Tescóban, azonban amikor kinyitották a dobozt a fa alatt, csak ócska hamisítványt és akciós újságokat találtak benne az eredeti játék helyett. A Tesco elnézést kér és kártalanítja a pórul járt vásárlókat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Nem is az érdekel, hogy átvertek, hanem, hogy a kisfiam elsírta magát karácsonykor

- mondta el az Indexnek Tordai József, aki először adott hírt a kamu Legókról a Facebookon. Azóta több szülő is jelezte, hogy ők is pórul jártak a hamis Legóval, egy közös volt bennük: mindannyian Tescóban vásároltak, és mindannyian Technics típusú Legót. Ez az eredeti bejegyzés:

A Tesco közleményben kért elnézést az érintett vásárlóktól, a cég azt ígérte, hogy holnap megkezdik az eset kivizsgálását. Az érintett vásárlóknak pedig kártalanítást ígérnek.

A lap azt írja cikkében, hogy egy szakértő szerint a módszert (tehát, hogy az igazi játékokat kicserélik valamire a dobozban) kekszezésnek hívják, mivel régebben kekszekkel pótolták a kilopott játékokat, nem pedig akciós újságokkal és gagyi hamisítvány darabokkal.

Jól jönne 500 ezer forint?A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a Sberbank nyújtja (THM 10,97%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank(THM 11,73%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az MKB, a K&H, illetve a Cetelemés aBudapest Bank személyikölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?