10 °C Budapest
Te is vettél ilyen lisztet a Tescóban? Azonnal vidd vissza, veszélyes lehet

Te is vettél ilyen lisztet a Tescóban? Azonnal vidd vissza, veszélyes lehet

2017. november 16. 19:00

A Tesco-Global Áruházak Zrt. kivonta a forgalomból a Forhealth zabpehelylisztet miután kiderült, hogy a címkén jelöltekkel ellentétben a termék fogyasztása nem biztonságos a gluténérzékenyek számára - írja a Blikk.

Kivonta a forgalomból a Tesco a Forhealth zabpehelylisztet. Az 500 grammos kiszerelésű termékről kiderült, hogy gluténérzékenyek számára nem biztonságos a fogyasztása, noha a címke nem ezt állítja. A Tesco erről egy vásárlói visszajelzés nyomán szerzett tudomást.

Az áruházlánc a visszajelzést követően kivonta a forgalomból a terméket, november 14-i hatállyal pedig a termékvisszahívást is elindították. A már megvásárolt termékeket 2017. december 8-ig, a vásárlást igazoló blokk nélkül is átveszik az áruházak.

A visszahívásról a Nébih-et is informálta a Tesco. Elővigyázatosságból a Forhealth egyéb termékeit is vizsgálják, hogy valóban megfelelnek-e a gluténmentes jelölés jogszabályi előírásainak. A vizsgálat végéig a Tesco nem forgalmazza ezen termékeket.

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 8. szombat
Koppány
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?