13 °C Budapest
Milliókat játszanak el a magyarok hetente

Milliókat játszanak el a magyarok hetente

2017. október 11. 09:02

Hetente átlagosan 1,4 millió darab szelvényt adnak fel a játékosok Tippmixen, ezeken 10,8 millió fogadást kötnek. Eközben a termék online változatánál, a Tippmixprónál a fogadások heti átlaga 2 millió darab. Úgy tűnik, rekord évet zárhat idén a sportfogadás - írja a Világgazdaság.

A lappal a Szerencsejáték Zrt. azt közölte, tíz százalék feletti bővülést vár ebben az évben a már tavaly is 170 milliárd forintos árbevételt hozósportfogadás-üzletágtól. A kategória zászlóshajója a Tippmix, hetente átlagosan 1,4 millió szelvényt adnak fel a játékosok, ezeken 10,8 millió fogadást kötnek. A termék online változatánál a fogadások heti átlaga kétmillió darab.

A Tippmixen egy átlagos fogadás tétje 250 forint, egy komplett szelvényen pedig 1900 forint. A Szerencsejáték Zrt. szerint idén eddig a legtöbb, 1,04 milliót meghaladó fogadás a Dortmund-Monaco Bajnokok Ligája-labdarúgó-mérkőzésre érkezett be, ezt követi a Celta Vigo-Sahtar Doneck-találkozó áll 945 ezer fogadással, a harmadik legnépszerűbb esemény pedig a Lyon-Roma-meccs (931 ezer) volt.

A cikkből kiderül, kisebb téttel is milliós nagyságrendű összeget lehet nyerni: egy mohácsi fogadó például 9000 forinttal 10,5 milliót kaszált, egy maglódi Tippmix-játékos pedig 48 ezer forintos téttel ért el több mint 26,3 millió forintos nyereményt.

 

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20