32 °C Budapest
Lefoglalt karkötőket, nyakláncokat árverez el a NAV

Lefoglalt karkötőket, nyakláncokat árverez el a NAV

2016. november 30. 13:02

Végrehajtási eljárásban lefoglalt, nemesfémből készült ékszereket árverez a Nemzeti Adó- és Vámhivatal december 5-én.

Arany és ezüst ékszereket foglaltak le egy több, mint 4 millió forint tartozást felhalmozó, zálogházi tevékenységet folytató társaságnál a NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának végrehajtói. A lefoglalt árukészlet darabjai között karkötők, nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók egyaránt megtalálhatók.

Az arany ékszerek valódiságát a BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt. által kiállított felértékelési becslevelek igazolják, az ezüst ékszerek valódiságáról az adós ügyvezetője, mint szakértő becsüs nyilatkozott.

Az ékszerek árverezése a NAV Elektronikus Árverési Felületén történik, a részletes szabályaokról a NAV honlapján informálódhatnak.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A licit 2016. december 5-én 08:00 órától 2016. december 8-án 21:00 óráig tart.

Az ékszerek előzetes megtekintésére 2016. december 2-án 10:00-10:30 óráig lesz lehetőség a NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Lehel utcai épületében (1134 Budapest, Lehel utca 27-29.).

Címlapkép forrása: Getty Images Hungary

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?