Nem titkolja, milyen luxusban él Kis Grófo

Nem titkolja, milyen luxusban él Kis Grófo

2016. november 14. 16:03

Rengeteg fellépése van a fiatal énekesnek Kis Grófonak, akinek így bőven van mit a tejbe aprítania. A Bulibáró pedig nem titkolja, ki is élvezi a munkája gyümölcsét.


A Bulibáró című slágerével ismerté vált fiatal énekesnek Kis Grófonak rengeteg felkérése van, így aztán igazán jól is keres. A Pénzcentrum korábbi információi szerint Kis Grófo 35 perces fellépéséért 280 ezer forint + áfát kell fizetni. Persze vélhetően ez az összeg nem egy az egyben Kis Grófo zsebében landol, hiszen a fellépések szerevezéséhez több emberre is szükség van. De, ha csak a felét kapja meg az énekes, akkor is gyakorlatilag fél óra alatt keres majdnem annyit, mint egy átlagos magyar munkavállaló egy hónap alatt. A KSH statisztikái szerint a nettó átlagkereset jelenleg családi kedvezmény nélkül 171 700 forintra tehető.

Kis Grófo kedveli a luxust

A fital énekes a Blikknek mesélt arról, hogy legalább 100 pár lakkcipőt rejt a gardróbja és több mint hatvan drága parfümje van. Autójáról pedig csak annyit árult el, hogy olyannal jár, amelyikben biztonságban érzi magát és ehhez persze egy sofőr is mindig a rendelkezésére áll.

Ha pedig egy átlagos 20 ezer forintos lakkcipő árával számolunk, akkor ez azt jelenti, hogy Kis Grófo csak a cipőire elköltött már 2 millió forintot.

Ezzel szemben az átlag magyar...

A KSH statisztikái szerint a tavalyi évben a háztartások egy főre jutó havi kiadása közel 75 ezer forint körül alakult. A felmérés szerint az egyes fogyasztási csoportok szerinti átlagos kiadás fejenként bő 6 ezer forintra rúg, de természetesen nagy a szórás az egyes kategóriák között.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

{{EMBED:infogram_6f0fbbb5-6563-42d1-a182-e7f63b857cb9}}

Magyarországon a háztartások élelmiszerre és lakhatásra költenek a legtöbbet egy hónapban: élelmiszerre fejenként közel 20 ezer forint jut, a lakásfenntartásra és energiára költött összeg pedig meghaladja a 16,5 ezer forintot.

A magyar családoknál ruházkodása még 2 500 forint sem jut fejenként egy hónapban.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22