Nem titkolja, milyen luxusban él Kis Grófo

Nem titkolja, milyen luxusban él Kis Grófo

2016. november 14. 16:03

Rengeteg fellépése van a fiatal énekesnek Kis Grófonak, akinek így bőven van mit a tejbe aprítania. A Bulibáró pedig nem titkolja, ki is élvezi a munkája gyümölcsét.


A Bulibáró című slágerével ismerté vált fiatal énekesnek Kis Grófonak rengeteg felkérése van, így aztán igazán jól is keres. A Pénzcentrum korábbi információi szerint Kis Grófo 35 perces fellépéséért 280 ezer forint + áfát kell fizetni. Persze vélhetően ez az összeg nem egy az egyben Kis Grófo zsebében landol, hiszen a fellépések szerevezéséhez több emberre is szükség van. De, ha csak a felét kapja meg az énekes, akkor is gyakorlatilag fél óra alatt keres majdnem annyit, mint egy átlagos magyar munkavállaló egy hónap alatt. A KSH statisztikái szerint a nettó átlagkereset jelenleg családi kedvezmény nélkül 171 700 forintra tehető.

Kis Grófo kedveli a luxust

A fital énekes a Blikknek mesélt arról, hogy legalább 100 pár lakkcipőt rejt a gardróbja és több mint hatvan drága parfümje van. Autójáról pedig csak annyit árult el, hogy olyannal jár, amelyikben biztonságban érzi magát és ehhez persze egy sofőr is mindig a rendelkezésére áll.

Ha pedig egy átlagos 20 ezer forintos lakkcipő árával számolunk, akkor ez azt jelenti, hogy Kis Grófo csak a cipőire elköltött már 2 millió forintot.

Ezzel szemben az átlag magyar...

A KSH statisztikái szerint a tavalyi évben a háztartások egy főre jutó havi kiadása közel 75 ezer forint körül alakult. A felmérés szerint az egyes fogyasztási csoportok szerinti átlagos kiadás fejenként bő 6 ezer forintra rúg, de természetesen nagy a szórás az egyes kategóriák között.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

{{EMBED:infogram_6f0fbbb5-6563-42d1-a182-e7f63b857cb9}}

Magyarországon a háztartások élelmiszerre és lakhatásra költenek a legtöbbet egy hónapban: élelmiszerre fejenként közel 20 ezer forint jut, a lakásfenntartásra és energiára költött összeg pedig meghaladja a 16,5 ezer forintot.

A magyar családoknál ruházkodása még 2 500 forint sem jut fejenként egy hónapban.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 17. csütörtök
Laura, Alida
24. hét
Június 17.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?